Feng Ya Ou: Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett!





Az énekes és felesége harmonikus kapcsolatot alakított ki a tíz hónapos Mei Liza mellett. Feng Ya Ou boldog apa, aki soha nem érzi magát elhanyagolt férjnek.



Megosztás
Szerző: PAM
Létrehozva: 2024.05.02.
Módosítva: 2024.05.02.
Feng Ya Ou Mei Liza énekes Békefi Viki baba

Egy házban, de külön szinten él a családjával az énekes és az anyósa. Békefi Viki anyukájának fizikai közelsége biztonságot nyújt Feng Ya Ou számára.

Feng Ya Ou
Feng Ya Ou boldog apa és férj – Fotó: Szabolcs László

„Ez a közelség segít nekem abban, hogy ne elviselhetetlen nyomás alatt, hanem viszonylag stabilnak érezzem magam. Így a saját tempómban tudok fejlődni apaként. A lányom körüli teendők közül mindenből kiveszem a részem, örömmel és kérés nélkül.”

Az etetésen kívül – mivel Viki még szoptatja Mei Lizát – mindenben segítek, amire szükség van. De a hozzátáplálásban, pelenkázásban, öltöztetésben is mindig benne vagyok.

HOT FELTÖLTÉS Feng Ya Ouék hármasban mennek nászútra METROPOL
Ya Ou, Viki és Mei Liza – Fotó: archív / hot magazin

Feng Ya Ou és Viki mindent megbeszélnek

Ya Ou és Viki kapcsolata a kezdetektől kiegyensúlyozott volt. Már a baba születése előtt elhatározták, ezután is mindent megbeszélnek, és az érzelmeiket is megosztják egymással. 

Szerintem az a legfontosabb, hogy a gyerekre fordított maximális figyelem mellett egymásra is tudunk figyelni. Szintet lépett a kapcsolatunk, erősebb lett. Úgy gondolom, jól látjuk egymást, és a kapcsolatban betöltött szerepünket.”

Szerencsésnek érzem magam, mert soha nem éreztem magam elhanyagolt férjnek.

HOT FELTÖLTÉS Feng Ya Ouék hármasban mennek nászútra METROPOL
Az énekes és felesége kapcsolata a baba mellett is kiegyensúlyozott  – Fotó: archív / hot magazin

Az énekes próbál a lehető legjobb apa és férj lenni

Az énekes azt is elárulta, két gyerkőcöt biztosan szeretnénk. Addig is Mei Liza mellett különösen ügyel arra, hogy a lehető legjobb apa és férj legyen. 

A kislányom arra ösztönöz engem, hogy arra is figyeljek, milyen társa vagyok Vikinek.”

Mivel én és az anyukája felé mutatott viselkedésem lesz számára a példa, a minta a jövőbeli nagybetűs Férfihez.

Ki lesz a gyűrűhordozó?

A sztárpár polgári esküvője már megvolt, a nyár végére tervezett lagzit inkább a család és a barátok kedvéért tartják. Az a tervük, hogy cukiságbombát robbantanak az esküvőn.

„Reméljük, a kislányunk addigra megtanul járni, és a barátaik hasonló korú kisfiával együtt tudják majd behozni a gyűrűket.”
 

 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás