„Nagyon szerettem és sokat gondolok rá” – sírva vallott gyászáról a TV2 sztárja

A táncos bevallotta, sokat gondol szeretett állatára, nem véletlenül volt személyes számára ez a fotózás. Jávori Lili reméli, hüllőjének jó helye van odafent az égiek között.Megosztás
Szerző: H. Á.
Létrehozva: 2024.04.23.
Jávori Lili TV2 kedvence modell

Jávori Lili a Next Top Model Hungary című TV2-ős műsor szőke szépsége, aki a táncos karrierje mellett a modellkedésben is ki szeretné próbálni magát. A fiatal lány jó úton halad, ugyanis Lili lett a legutóbbi adásban a hét nyertese, amelyben állatokat kaptak a modellek fotózási témához. Az érzékeny lelkivilágú Lili számára nagyon sokat jelentett, hogy az ő fotóját választották ki a hét legjobbjának.

Jávori Lili 
Next Top Model Hungary
Jávori Lili szívszaggató történetet mesélt el a szakállas agámájával kapcsolatban (Fotó: Fülöp Pál Ábel)

Az, hogy megnyertem ezt a hetet, egy hatalmas visszacsatolás volt afelől, hogy igenis van itt helyem és jó az, amit csinálok. Nyilván amatőrként nem mindig tudtam eldönteni azt, hogy egy fotózáson, vagy egy kifutón jó-e az, amit csinálok” – kezdte a NTMH szépsége, aki ettől függetlenül nem ragadtatja el magát, ha kap egy jó kritikát.

A negatív kritikát azt megfogadom és építő jelleggel használom fel, azonban amikor jó kritikát kapok, akkor azt elrakom egy kis fiókba, mint jó visszacsatolás, de nem szállok el tőle. A következő nap egy újabb alkalom a fejlődésre, de a hibázásra is” – jegyezte meg Lili, akinek a szívéhez közel áll a szakállas agáma, így fontos volt számára az utóbbi fotózás.

Jávori Lili elvesztette a szakállasagámáját

A hivatásos táncosként dolgozó modell elmondta, pont a műsorba való beköltözés előtt egy-két nappal vesztette el a hüllőjét, ami nagyon megviselte.

Nekem is volt szakállasagámám, ezért is volt nagyon fontos lelkileg nekem ez a fotózás és az, hogy megnyertem ezt a hetet. Szofinak hívták, de mi otthon mindig csak úgy hívtuk, hogy sárkány. 14 évet élt le teljes egészségben, tehát abszolút természetes úton pusztult el. Nagyom szerettem és sokat gondolok rá mindig” – mondta el a modell növendék, aki reméli, a szeretett házi kedvence látta a brillírozását oda fentről és büszke rá.

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás