Ördög Nóra fedél nélkül maradt a Fülöp-szigeteken. Hogyan tovább?

A műsorvezetőnő újabb izgalmas kalandba keveredett Ázsiában.Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2024.04.04.
Ördög Nóra Ázsia Expressz Fülöp-szigetek

Újabb kalandokkal folytatódik Ázsiában Ördög Nóra és a stáb többi tagjának sorsa. Mint a műsorvezetőnő legújabb egyperceséből kiderült, a párosok túl vannak az első hajszán. Habár ez a játékosoknak rengeteg futással és idegőrlő pillanattal jár, mint Nóra videójából kiderült, számukra talán az ilyen napok a legunalmasabbak kint. 

Ördög Nóra fedél nélkül maradt Ázsiában Fotó: Máté Krisztián

Ebben a percben a legnagyobb izgalom az, hogy a szél el akarja vinni fölülünk a sátrat 

- közölte Nóra, aki egy kék tetejű, nem túl stabil sátor alá húzódott be a 35 fokos manilai meleg elől. 

Ám, ahogy Nóra ki is mondta ezt, nem sokkal később a védelmet adó sátra már egy fa tetején volt látható. A szél elvitte a fedelet a feje fölül.  

Ahogy videójából még kiderül, megérkezett hozzá a családja is. Újra együtt van tehát a Nánási-Ördög família azok után, hogy Nóra egy héttel ezelőtt hátra hagyta Magyarországot, ezzel kihagyva lánya, Mici egyik legfontosabb napját is, életének első légtornász versenyét a Magyar Nemzeti Cirkuszban. 

A műsorvezetőnő tehát most boldog pillanatokat élhet meg ott kint családja mellett, azok után, hogy a minap átértékelte életét, miután akkora mélyszegénységgel találkozott Manilában, hogy szabályosan ijesztőnek találta, mennyi ember fekszik és alszik éjszaka az utcán, a boltok bejárata előtt. 

 

Top hírekHírlevél-feliratkozás