Házasság első látásra: Zalatnay Cini otthonában járt Peti

Az internet nem felejt. Színes múltja volt Petinek a Házasság első látásra előtt.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.04.09.
Módosítva: 2024.04.09.
Házasság első látásra Zalatnay Sarolta hal a tortán

Előkerült egy videó, amin a Házasság első látásra kigyúrt résztvevője, Kriston Péter egy igen különös mellékszerepben tűnt fel a képernyőn. Igaz, az sem titok, hogy a civilben személyi edzőként dolgozó férfi versenyzett már az Exatlon Hungaryben, illetve felbukkant a Forbes és a Hot! magazin hasábjain is, szóval a média világa otthonos pálya számára. A szóban forgó részlet a TV2 Hal a tortán című műsorának egy 2022-es adásából való.

Házasság első látásra Peti Kriston Péter Peti Zalatnay Sarolta Cini Hal a tortán
Ez nem a Házasság első látásra, hanem a Hal a tortán! Fotó: TV2

Abban az évadban Kiszel Tünde, Szuperák Barbara, Zalatnay Sarolta, Győrfi Pál és G.w.M (Varga Márk) mutatta be főzőtudományát egymásnak. Nyilván, nem várható el, hogy a mindennapos forgatásokkal együtt, és egyéb elfoglaltságaik mellett egyedül készüljenek fel egy pompás estére, így Cini is kapott segítséget, vélhetően egy profi vendéglátós cég embereinek személyében, akik mindenben támogatták.

Ezen a ponton villan fel Peti, aki a felvételen egy pillanatig kötényben és napszemüvegben látható, és éppen azt magyarázza az akkor 75. évében járó, többszörös Táncdalfesztivál-nyertes énekesnőnek, hogyan kell felhelyezni az abroszt az asztalra.

Az este egyébként jól sikerült, és mivel ez volt az évad záróepizódja, fény derült a nyertes kilétére is: Győrfi Pál volt azon a héten a legügyesebb szakács.

Az árulkodó videót már csak azért is érdemes megnézni, mert úton a vacsora felé, jó hangulat kerekedett a kocsiban, olyannyira, hogy Kiszel Tünde és Győrfi Pál közösen énekelték el a „Nem vagyok én apáca” című slágert. Szuperák Barbara és G.w.M csak mérsékelten kívánt csatlakozni a zenei produkcióhoz.

Íme, az emlegetett videó Kriston Petiről a Házasság első látásra előttről:

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás