Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról





A Házasság első látásra párja, Gyöngyi és Csabi elárulták, hogy állnak a közös jövővel.



Megosztás
Szerző: B.
Létrehozva: 2024.04.27.
Házasság első látásra Csabi Gyöngyi jövő

Bár Enikő és Peti, valamint Hilda és Laci is úgy döntöttek, nem engedik el egymás kezét a Házasság első látásra című műsor végén, a hathetes kísérlet után egyedül Csabi és Gyöngyi folytatták férj és feleségként.

gyöngyi csabi
A Házasság első látásra párja, Gyöngyi és Csabi elárulták, hogy állnak a közös jövővel Fotó: TV2

A férj elárulta, egy lelki társat kapott a műsortól, a múltat végérvényesen lezárta, és új fejezetet nyitott az életében. A feleség szerint mindketten nagyon sokat fejlődtek a műsor alatt. Bevallották azt is, hogy kapcsolatuk ott vett igazán fordulatot, amikor egy vitájukat követően a szakemberek segítségével beszélték ki egymásból a sérelmeiket.

A jövőről már kicsit beszéltünk, hogy most szerintem kell mindenkinek egy pár nap, hogy visszajöjjön a régi énünk. És már tervezzük is, hogy hova megyünk egy kisebb wellness-nyaralásra, meg pihenésre. Utána lesz közös elköltözés, és akkor meglátjuk, hogy hogyan tovább

- fogalmazott a TV2 kamerái előtt Csabi.

Hozzátette, a szakembereknek nagyon nagy szerepük van abban, hogy a kísérlet végén az együtt maradás mellett döntöttek. Mert mindig, amikor elindultak rossz irányba, rögtön volt egy terápia, ahol mindig visszaterelték őket a jó irányba.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás