Debreczeni Zitát eltiltották a munkától





A modell öntudatos, lassan négyéves kisfia, Gianfranco Máté közölte a rossz hírt az édesanyjával: aki gyermeket nevel, annak bizony nem szabad dolgoznia.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.04.18.
Gianni Annoni közös gyermek munka Debreczeni Zita édesanya

Debreczeni Zita hosszú küzdelem után lehetett édesanya, a gyönyörű modell és Gianni Annoni első közös gyermeke a tizedik lombikon fogant meg. A szülők embert próbáló évek után tarthatták először a kezükben a kisfiúkat, Gianfranco Mátét, aki természetesen azonnal a szemük fénye lett. Az már csak hab a tortán, hogy 2023-ban újabb trónörökössel bővült a család, megérkezett Gregorio Ádám is. A fiúk – mint minden kissrác – szerelmesek az édesanyjukba, pláne a lassan 4 éves báty, aki minden percét az anyukája körül szeretné eltölteni. 

Debreczeni Zita
Debreczeni Zita és Gianni közös gyermekei boldog és vagány kisfiúk Fotó: Szabolcs László

Anya a minden 

Bár a srácok az édesapjukért is odavannak, természetes, hogy nagyon ragaszkodnak az anyukájukhoz. A kicsi, egyéves baba még nem sok mindent fog fel a világból, de a nagyobbik, Gianfranco Máté már érti, hogy a szüleinek más egyéb feladata is van az életben, mint vele játszani. Persze, attól még, hogy érti, nem feltétlenül tetszik neki a helyzet… 

Debreczeni Zita letiltva a munkáról 

A modell édesanya rendszeresen oszt meg kedves történeteket a követőivel, a sztorik nagy része természetesen a kicsikhez kapcsolódik. Zita most egy újabb gyöngyszemet tett közzé, egy beszélgetést, amit a nagyobb fiával folytatott le. A párbeszéd így hangzott: 

– Anya, te nem dolgozhatsz! 

– Miért nem? 

– Mert te anya vagy! 

Az Instagram story-ban megjelenített történethez nem lehet kommentelni, így nem derült ki, hogy Zita követői mit szólnak az édesanyját imádattal szerető, magának kisajátítani akaró lurkó határozott kijelenéséhez, de borítékolható, hogy ezektől a szavaktól mindenki garantáltan elolvad. Nem csak az édesanya, akinek szól. 

Fotó: Máté Krisztián




 





Ezeket olvastad már?
Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Komoly döntést hozott Singh Viki, eljött a változás ideje

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

Meghan döntött: elhagyja Harry herceget

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

36 év szerelem: Tom Hanks megható sorokkal köszöntötte feleségét a házassági évfordulójukon

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Palvin Barbi elárulta a titkot: elképesztő dolgot tettek a testével

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás