"Megtaláltunk mindent egymásban, amit kerestünk" – Eljegyezték Tápai Szabina húgát





Az egykori kézilabdázó húgának megkérték a kezét. Tápai Andrea elmondta, hogy a hit segített megtalálni élete szerelmét.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.03.19.
Tápai Szabina Szingli vagy Svindli Tápai Andi eljegyzés

Tápai Andrea hatalmas örömhírt osztott meg, miszerint megtalálta élete szerelmét, aki el is jegyezte. Tápai Szabina húga korábban rövid ideig még a Szingli, vagy svindli műsorból megismert párjával volt együtt, azonban nagyot fordult az élete, miután megtért. Mondhatni a hit hozta össze jelenlegi vőlegényével.

Tápai Andrea
Eljegyezték Tápai Szabina húgát. Tápai Andrea megtalálta élete szerelmét. (Fotó: VIASAT3)

A vőlegényemmel ugyanabba a keresztény közösségbe járunk. Tavaly nyáron ismertem meg Imit a műsor után. Amikor kijöttem a Szingli, vagy svindliből, megtértem és keresztény lettem.”

Ez előző nyáron történt, de eleinte sokáig csak barátok voltunk

kezdte a Metropolnak Andi, aki a Szingli vagy svindli produkció során megismert párja, Dejan révén talált rá a hitközösségre, ahol aztán megismerhette álmai férfiát.

Miután vége lett a műsornak, nem sokkal később rájöttünk Dejannal arra, hogy a való életben nem igazán illünk egymáshoz és nem működik a kapcsolat közöttünk, azonban akkor már elvitt a gyülekezetbe. 

Imi ezután kezdett el nekem udvarolni, de persze ez egy folyamat volt, hiszen Imi megkérdezte Dejant erről, aki az áldását adta ránk.

Már nagyon éreztük az elején, hogy ami köztünk van, az komoly lesz, mert megtaláltunk mindent egymásban, amit kerestünk, de legfőképpen a hitet és a szeretetet” – mondta Andi, aki megosztotta velünk, vőlegénye már évekkel ezelőtt kiszemelte magának, ugyanis Imi egy műsorban szerepelt a sportoló testvérével, Szabinával, aki akkoriban még csak ajánlgatta a vőlegénynek Andit, de éveken keresztül nem lett belőle semmi.

Tápai Andrea igent mondott!

A személyi edzőként dolgozó Andi mindig észreveszi az apró jeleket, sőt még azt is kiszúrta, hogy Imi meg akarja kérni a kezét. A válasz kétségtelenül igen volt!

Én sejtettem, hogy meg fogja kérni a kezemet, mert eredetileg ennek ezen a héten szombaton kellett volna megtörténnie Rómában. Nem árult el semmit, de valahogy rájöttem és összekötöttem a dolgokat, így szervezett egy másik meglepetést még itthon, amire nem számítottam egyáltalán. Nagyon romantikus volt és hihetetlenül boldog voltam” – jegyezte meg Andi, aki bevallotta, keresztény értékek szerint akarják élni az életüket.

Esküvő után jöhet csak a szex

A szerelmes pár elhatározta, keresztény értékrend szerint szeretnék felépíteni a kapcsolatukat, ami jár némi áldozattal a házasságig. Persze ez nekik nem probléma, inkább áldás, Andi kifejezetten örül, hogy ezzel kapcsolatban is ugyanazon az állásponton vannak mind a ketten.

Három hónapja vagyunk együtt, de tervezünk is a közeljövőben összeházasodni. Mi teljesen betartjuk, hogy házasság előtt nincs semmilyen intim kapcsolat köztünk. De így, hogy a testiséget kihagyjuk az ismerkedésből, olyan mély témákat érintünk a beszélgetések során, amiket mondjuk mások hosszú évek alatt sem. Már alig várom, hogy szépen lassan kibontakozzon a kapcsolatunk” – jegyezte meg a kézilabdázó húga, aki elárulta nekünk, már van egy ötlete, hogy ki lesz a tanú.





 





Ezeket olvastad már?
Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Félmeztelen fotón mutatta meg gömbölyödő pocakját Shane Tusup terhes menyasszonya

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Ezt látnod kell: csak egy kagyló takarja a szexi kebelcsoda mellét - Videó

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás