Schobert Norbi elhagyta az országot, ez áll a döntés mögött

Schobert Norbi a feleségét, Rubint Rékát is magával vitte.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.03.16.
Schobert Norbi utazás Rubint Réka

Schobert Norbi neve több botránynál is felmerült az utóbbi években, de a hűséges rajongói kitartanak mellette, hiszen az évtizedek alatt rengeteg embernek sikerült meghoznia a kedvét az egészségesebb élethez, a mozgáshoz, ezért pedig nagyon hálásak neki – természetesen szeretett felesége, Rubint Réka is mellette állt végig.

Schobert Norbi és Rubint Réka

Rubint Réka szinte folyamatosan tartja az edzéseket, a mozogni vágyó közönség lelkesedése pedig kicsit sem lankad, hiszen legendásan jók a fitneszlady órái, sokan felnéznek rá a kitartása és a bámulatos formája miatt – most pedig úgy néz ki, hogy nem csupán a hazai közönség kóstolhat bele abba, milyen is Rubint Rékával egy edzés.

Rubint Réka megosztotta a közösségi oldalán, hogy elhagyta az országot, ráadásul férje, Schobert Norbi is vele tartott, ugyanis három német városban fog edzéseket tartani.

A kommentek alapján nagyon várják már a követők, hogy ott lehessenek az edzéseken, ezért rendkívül örülnek annak, hogy Rubint Réka Németországba látogat a hétvégén – München, Stuttgart és Frankfurt a szerencsés városok, ahol valószínűleg teltházas foglalkozásokat fog tartani a csinos híresség.

Ide kattintva lehet megtekinteni Rubint Réka posztját.

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás