Kórházba került Balázs Andi, így van most a színésznő





Balázs Andi pénteken, előadás előtt lett rosszul, így azonnal kórházba sietett. Az eredményekre még várni kell, nem tudni, hogy mikor térhet vissza a Karinthy Színház színpadára.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2024.03.16.
Balázs Andrea aggodalom rosszullét színésznő kórház

Balázs Andi életében talán még sosem fordult elő, hogy le kellett mondania egy előadást, pénteken azonban ez mégis megtörtént. A színésznő egyik pillanatról a másikra lett olyan rosszul, hogy nem volt más választása, kórházba kellett mennie.

Pánikrohamok

A színésznő világ életében teltebb alkat volt az átlagosnál, ez azonban nem befolyásolta az egészségi állapotát, a 45 éves művész kifejezetten jó fizikai állapotban van. A testi egészsége mellett azonban volt időszak, amikor igen mélyen volt lelkileg, számtalan pánikroham keserítette meg az életét: 

„Először azt gondoltam, hogy súlyos beteg vagyok, ezért több szakrendelésen is megfordultam. Miután a kivizsgálások során semmilyen szervi eredetű problémát nem találtak, be kellett látnom, hogy más területen van a baj. Segítséget kértem, ahol rövid úton megkaptam a választ. Gyakran szorongok, mert olyan dolgokért akarok felelősséget vállalni, amelyekhez valójában semmi közöm. Számtalan pánikrohamom volt, amelyek során úgy éreztem, meg fogok halni. Már valamelyest megtanultam kezelni ezt az állapotot, a színpad és a szerepek megformálása sokat segít ebben” – mesélte korábban az M1 Ridikül magazinjában a színésznő.

Ez valami más…

Balázs Andi péntek este, a Tortúra című előadásra készült, szokásos teltház várta volna, de a színésznő nem tudott időben megjelenni a színházban. Mint kiderült, hirtelen egy olyan komoly rosszullét kerítette hatalmába, ami ellehetetlenítette, hogy játsszon. Kórházba került.

Bocsánatot kérek mindenkitől, aki ma elindult a színházba, előadásra. Rosszul lettem. Jelenleg is vizsgálnak

– írta Andi az Instagram oldalán. A bejegyzés után órákon át nem jött friss hír az állapotáról, ami sokakat aggodalommal töltött el. Aztán éjfél körül újabb poszt következett:

„Kedves aggódók! A laboreredményekre és CT vizsgálatra várok. Aránylag jól vagyok. Köszönöm, hogy gondoltok rám!” – igyekezett megnyugtatni mindenkit a színésznő.

Balázs Andi
Balázs Andi állapota aggodalomra adott okot (Fotó: MTVA)

Balázs Andival szombat reggel sikerült kapcsolatba lépnünk, így személyesen tőle kérdezhettük meg, hogy hol van és főleg hogy van most?

Már itthon lábadozom, talán jobban vagyok. Köszönöm a rám gondolást!

– válaszolta a színésznő, akinek ezúton is gyors gyógyulást kívántunk.





 





Ezeket olvastad már?
Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

Falusi Mariann: Pokoli nehéz, de meg kell tanulnom a Györgyi nélküli létezést

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Imádnivaló combos asszonyka” – Kiszel Tünde intim képe felrobbantotta a netet

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

„Fel kellett volna venni egy melltartót!” – friss fotókon a Házasság első látásra Bogija

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás