„Lehet, hogy most nem volt szerencsénk” – Itt a nagy leleplezés Nótár Maryékről





Ki hitte volna?! Erre épült a nagy siker.



Megosztás
Szerző: B.P.
Létrehozva: 2024.02.15.
Módosítva: 2024.02.15.
Nótár Mary Valentin-nap Rakonczai Imre Billy Joel duett

Bombaként robbant Nótár Mary és Rakonczai Imre Valentin-napra időzített duettjének klipje, melyet már az első nap, alig hét óra alatt tízezernél is többen láttak a YouTube-on. (Február 14-én 17 órakor tartották a klippremiert.) A Szótlanul című dalból hétfőn adott egy kis ízelítőt az énekesnő, akinek Facebook-oldalán még aznap megjelent egy rajongói hozzászólás: „Ez egy régi nagy sláger magyarul! De nem lett rossz feldolgozás.”

Ötszörös Grammy-díjas dalszerző-előadó slágerét dolgozta fel Nótár Mary és Rakonczai Imre (Fotó: Bánkúti Sándor)

S valóban: a Los Tiki Pictures YouTube-csatornáján található Nótár Mary–Rakonczai Imre-klip leírásában ott áll fehéren-feketén, hogy: Zene/szöveg Billy Joel, magyar szöveg: Major EszterRakonczai Imre. Arról viszont diszkréten hallgat a leírás, melyik dalt dolgozta fel a páratlan páros. Nos, a Metropol utánajárt, és most leleplezi az amerikai sztár ominózus dalát.

Billy Joel rengeteg slágerrel büszkélkedhet, nem egy sikerdalát feldolgozták már és vitték újra sikerre. Elég csak az Uptown Girlre gondolni, amit a Westlife ismételt, vagy a She's Always A Womanre, amit Zorán dolgozott fel A nő címmel. Nótár Mary és Rakonczai Imre az amerikai előadó Honesty (Őszinteség) című dalát dolgozta fel Szótlanul címmel, s az eredeti szerzemény érdekessége, hogy 1979-ben jelent meg, hat évvel Nótár Mary születése előtt!

Volt, aki belekötött Nótár Maryékbe, mondván: micsoda dolog szakítós dallal jelentkezni Valentin-napon. (Nótár Mary első sora is így szól: „Félreértett álmokat miért is kergetnénk, lehet, hogy most nem volt szerencsénk…”)  Ezzel kapcsolatban az énekesnő a következőket írta a Facebook-oldalán: „A Valentin-nap nemcsak a szerelem, hanem a szeretet napja is. Biztos majdnem mindenki életében történt már olyan szakítás, elválás, ami szeretetben zajlott, és a mai napig szeretettel emlékszik vissza a párjára és azokra az időkre. Ezt az érzést próbáltuk megfogalmazni, ahogy a dalban is hallható: »A búcsúzásban nincs szabály, de most egy mégis legyen, hogy nem felejtjük el egymást sosem!«” 

Neked melyik változat tetszik jobban? Az eredeti Billy Joellel, vagy a friss, magyar verzió Nótár Maryvel és Rakonczai Imrével? 





 





Ezeket olvastad már?
Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Nyilvánosan meztelenkedett, az utcán tárulkozott ki a modell – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Vasvári Vivien megható üzenetet írt 8 hónapos kisfiának – Fotó

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Bagossy Norbi napokon belül visszatér a Parkba

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry  és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Heti top 5: Gyász, Tóth Andi, Harry és Meghan – Ezek voltak a legolvasottabb sztárhírek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás