Hevesi Tamás elárulta, mitől működik évtizedek óta a házasságuk





A zenész hosszú évtizedek óta él boldog házasságban, így a házasság hetén Hevesi Tamásnak szegeztük a kérdést: mi a titkuk feleségével?



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2024.02.14.
Módosítva: 2024.02.15.
Hevesi Tamás A házasság hete boldog házasság

Nem csak Valentin-napot ünnepeljük a héten, hanem a házasokat is. Mostanában elég sok szakításról lehet hallani a sztárvilágban, ezért mindig öröm olyan párokról hallani, akik hosszú évek óta élnek együtt. Hevesi Tamás és felesége, dr. Hevesi Kriszta már hosszú évek óta boldog kapcsolatban él és erre nagyon büszkék is lehetnek.

Hevesi Tamás
Hevesi Tamás szerint fontos, hogy a fő dolgokban egyetértsenek a párok (Fotó: Dömötör Csaba)

„Úgy gondolom a legfontosabb, hogy megtaláljuk a nagy ő-t, akivel közös az érdeklődési körünk. Hiszen akkor nem biztos, hogy kialakul egy harmonikus kapcsolat, ha mondjuk a pár egyik tagja szeret kirándulni, míg a másik otthon a négy fal között, a számítógéppel szeret foglalkozni. Ezért szerintem fontos a harmónia, a lojalitás, és az elfogadás” – válaszolta Hevesi Tamás arra a kérdésre, hogy szerinte mi a jó házasság titka.

Hevesi Tamás szerint mindenki változik egy kapcsolatban

A zenész kiemelte, hogy az elfogadás része, és nagyon lényeges pontja egy kapcsolatnak, hiszen nincsen tökéletes ember, sem házasság, ezért is fontos együtt fejlődni párként és egyénenként is.

Mindenki változik egy kapcsolatban. Úgy illusztrálnám, hogy egy szúrós sziklából szép sima kövekké formálódunk. Ezért sok esetben elvesztheti a szerelem a kezdeti varázsát. Folyamatosan tennünk kell érte, és akkor egy gyönyörű, felfelé tartó ívet írhat le a kapcsolatunk. Azt vettem észre, hogy az idővel egyre jobban észrevesszük a partnerünk belső szépségét is

– mondta el a véleményét a zenész azzal kapcsolatban, hogy szerinte milyen titkai vannak egy boldog és hosszú házasságnak.

 





 





Ezeket olvastad már?
Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Szívszorító anyák napja: kisfia miatt remeg Kulcsár Edina

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Összeomlott Tilla, szörnyű veszteség érte: "sajnos elköltöztette őket"

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Teljesen tűzbe jött Csonka Bandi: sosem ölelte még két ilyen szexistennő

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Vége van: utoljára jelentkezett be Ördög Nóra

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás