Hátborzongató: máris valóra vált volna Nostradamus jóslata Károly királyról?





A jövendőmondó több baljós jóslattal is előállt 2024-gyel kapcsolatban: meglehet, az egyik hamarosan valósággá is válik.



Megosztás
Szerző: H. A.
Létrehozva: 2024.02.06.
Vilmos Károly Harry jövendölés Nostradamus

Tucatnyi, titokzatos jövendölést fogalmazott meg annak idején Nostradamus, a XVI. században élt asztrológus és misztikus jós, amelyek értelmezése a mai napig lázban tartja az embereket. 2024-re vonatkoztatva állítólag azt jövendölte, klímakatasztrófa közeleg, egy komolyabb konfrontáció Kínával, valamint hogy lemond a trónjáról a brit király, III. Károly, akinél nemrég a rák egy formáját diagnosztizálták: egyes vélekedések szerint az uralkodó emiatt a diagnózis miatt int majd búcsút a hatalomnak.

Nostradamus
Nostradamus/Fotó: YouTube

Mario Reading szerző, aki Nostradamus vezető szakértője is egyben, az aktuális események fényében újraértelmezte a jós 1555-ben írt, rejtélyes verseit. Úgy véli, Nostradamus megjósolta II. Erzsébet királynő halálát, és utalt Károly király esetleges lemondására. A jóslat szerinte egyben arra is utal, hogy a király a fia javára mond majd le, ám itt egy újabb csavar következik: Nostradamus ugyanis azt állítja, Károlyt „egy olyan ember váltja fel, aki soha nem számolt azzal, hogy király lesz” – ami, egyes vélekedések szerint, Harry hercegre vonatkozik.

Ez azt jelenti, hogy Vilmos herceg, aki arra számított, hogy az apja utóda lesz, már nincs is a képben?

– tette fel a kérdést egy korábban megjelent kötetében a szerző. Amennyiben tehát a jós jövendölését helyesen értelmezik, meglehet, a közeljövőben IX. Henrik néven királlyá koronázhatják Harry herceget.

Nostradamus jóslata azt követően került ismét a figyelem középpontjába, miután a Buckingham-palota közhírré tette, a prosztata-megnagyobbodás miatt megoperált Károlynál rákot diagnosztizáltak. Közleményükben elmondták, a király hálás az orvosi csapatának a gyors beavatkozásért, valamint alig várja, hogy mihamarabb visszatérhessen a közszolgálati feladatok ellátásához.

Őfelsége úgy döntött,  megosztja a diagnózisát, hogy elejét vegye a találgatásoknak, illetve abban a reményben, hogy ezzel elősegítheti a közvélemény megértését mindazok számára, akiket a rák sújt világszerte

– idézett a közleményből beszámolójában a Daily Star.

 





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás