Eltűnt táskája miatt majdnem külföldi sziget rabja lett Szorcsik Viki





Nemrégiben felejthetetlen napokat töltött Szorcsik Viki Madeirán. De nemcsak a portugáliához tartozó sziget festői tájai miatt marad emlékezetes örökre ez az utazás a színésznő számára…



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2024.02.04.
Módosítva: 2024.02.04.
Szorcsik Viki vakáció veszélyes helyzet

Szorcsik Viki szenvedélyes világutazó, aki tárgyak helyett inkább élményeket gyűjt. Már ötven országban járt és ezt a szenvedélyét akkor sem adja fel, ha gyakran keveredik veszélyes helyzetekbe, legutóbb például a hazaút előtt eltűnt a táskája az összes pénzével és iratával. 

Szorcsik Viki
Szorcsik Viki már megszokta, hogy mindig történik vele valami (Fotó: Szorcsik Viki)

Szorcsik Viki: Szeretek veszélyesen élni!

A színésznőt tavaly a Power of Love műsorvezetőjeként láthatták a nézők, a forgatás több hónapig zajlott. Így amikor vége lett a műsornak, nagyon várta, hogy egy szép helyen eltöltsön pár napot. 

„Az elmúlt években több hétre elutaztam januárban, de idén a kiskutyám betegsége miatt egy rövidebb utazás fért bele” – mesélte lapunknak Szorcsik Viki. „Na de milyen utazás! Madeira egyszerűen káprázatos! Elvarázsolt teljesen a természeti kincseivel, a hatalmas szikláival az Atlanti-óceánban.”

S ha nem lett volna maga a sziget felfedezése izgalmas, most is, mint mindig számtalan kalandba keveredtem! Nem is tudom melyikkel kezdjem: talán azzal, hogy egyik nap a kocsi tetején hagytam a telefonomat, úgy indultam el vele. Ez mondjuk nem az első eset, nemrég ugyanezt eljátszottam, az Árpád híd közepén álltam le szabálytalanul, mert az autó tetején maradt a mobilom, szerencsére mindkét esetben fent maradt.

A színésznő azt mondja: igazán szerencsésnek mondhatja magát ahhoz képest, hogy mindig történik vele valami

„Madeira híres a hatalmas szikláiról, mi is felmásztunk a túravezetőnkkel, Nagy Rajmunddal.” 

Akartam csinálni az egyik szikla szélén egy jó fotót fentről, de megcsúsztam és hatalmasat estem, ömlött a vér a kezemből, de nem zuhantam le. Arról is híres vagyok, hogy mindent elhagyok, gyakran hozzák utánam a barátaim a dolgaimat. Mindig sok cuccal utazom, kamera meg ilyenek, most a hazaút előtt pár órával a táskámat hagytam el, benne mindenemmel. Hatalmas pánik, hogy mi lesz, végigrohantuk a helyeket, ahol jártunk és megtaláltam úgy, ahogy otthagytam egy kávézó asztalán. A legbizarrabb az volt most, hogy egyik fürdés után egy sziklán hagytam a bikinifelsőmet, a kedvencemet persze. Mire visszamentem érte, már csak a mellrészei voltak meg, a pántjait valaki levágta és drótokat tett a helyére… 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás