Rémálomba fulladt Szorcsik Viki utazása: „Életemben így nem sprinteltem...”





Szorcsik Viki igazi világutazó, aki 2008 óta közel ötven országban járt és még legalább ennyi szerepel a bakancslistáján. A Power of Love gyönyörű műsorvezetője utazásai során számtalan veszélyes kalandba keveredett: Mexikóban lyukas kajakja elmerült egy tóban, kergette meg hatalmas jaguár Costa Ricán, de keveredett öt órás durva viharba repülőn ülve és egyszer búvárkodás közben 30 méter mélyen elfogyott az oxigénje.



Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.09.23.
Szorcsik Viki utazás búvárkodás menekülés

Szorcsik Viki szenvedélyes utazó, aki imád új tájakat, más kultúrákat és gyönyörű természeti kincseket felfedezni. A Super TV2 új valóságshow-jának háziasszonya szerencsésnek érzi magát, mert modellként rengetegszer utazott, hogy egzotikus tájakon készítsenek róla fotókat. 

Szorcsik Viki
A világutazó Szorcsik Viki a Grand Canyonban Fotó: Saját/Szorcsik Viki
Szorcsik Viki
Viki imád utazni Fotó: Saját/Szorcsik Viki

Harminc méter mélyen elfogyott Szorcsik Viki oxigénje

Felsorolni is nehéz, eddig hány országban járt a népszerű színésznő, de az biztos, hogy Mexikó a szíve csücske. A karib-tengeri paradicsomba amikor először megérkezett, úgy érezte: hazaérkezett és ez azóta sem változott.

Szorcsik Viki
Mexikó a szíve csücske Fotó: Saját/Szorcsik Viki

„Soha nem értettem azokat, akik nem szeretnek utazni, új dolgokat felfedezni” – kezdte lapunknak Szorcsik Viktória.

Nekem lételemem az utazás, szeretem a meleget, ezért nyilván kedvenceim a karibi országok, ahol egyébként nem csak az időjárás, de az elképesztő színekben pompázó tenger és a természet kincsei is elvarázsolnak újra és újra. De imádom a mediterrán világot is, nagyon sokszor voltam Spanyolországban, Olaszországban, kihagyhatatlan Róma, Barcelona, de még sorolhatnám. Európában szinte sok helyen jártam már, de még nem mindenhol, nagy vágyam például Oroszország felfedezése. Ha pedig más földrészről van szó, a legmesszebbi úti cél Ausztrália volt. Egy csodálatos utazás lett belőle. De imádtam Amerikát is, ahol autóval több ezer kilométert tettünk meg, Las Vegas nagyon belopta magát a szívembe, ott még élni is tudnék! Ja és hatalmas kaland volt az is, amikor fél évig Thaiföldön éltem. Tényleg szerencsés vagyok, mert amikor egy ruhamárka arca voltam, az ő óriásplakátjaihoz a képeket - amiket aztán itthon lehetett látni - mindig valami egzotikus helyen készítették rólam!

Szorcsik Viki
Egyszer búvárkodás közben elfogyott az oxigénje Fotó: Saját/Szorcsik Viki

Hatalmas viharba került a repülőgépe

Viki nevetve mesélte, hogy vele mindig történik valami. Nem csak itthon, hanem külföldi útjai során is. Miközben sorolja azokat az országokat, amiket már kipipált a bakancslistáján, szinte mindenhonnan eszébe jut valami durva szituáció.

„A legérdekesebb talán az volt, amikor Costa Ricán felmentünk egy vulkánhoz, mondták, hogy időben fel kell érni oda, mert mindjárt jön a monszun… Nálunk persze nem volt sem esernyő, sem kabát, de én gondoltam, mi bajunk lehet. Persze felmentünk, gyönyörű volt a látvány, aztán a semmiből jött a monszun, besötétedett minden, ömlött az eső, Gabikával el is indultunk gyorsan lefelé gyorsmenetben, majd egyszer csak meghallottunk egy félelmetes ordítást, olyan igazi velőtrázót, egy jaguárét. Soha nem felejtem el azt a pillanatot, egyszerre mondtuk: FUTÁS! Életemben nem sprinteltem így, az életemért futottam, rettegtem! Rengeteg hasonló kalandom volt: a Vörös-tengerben 30 méter mélyen roncshoz merültünk és elfogyott a levegőm, vagy amikor Mexikóban egyedül kajakoztam és a lyukas kajak elmerült a Bacalari-tóban, amiben krokodilok is élnek” mesélte kalandjait Viki.
 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás