Aranyból van a szíve: beteg kisfiúnak segített Ryan Reynolds





Nem akarták elhinni, hogy ez valóban megtörtént velük.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2024.02.15.
Módosítva: 2024.02.15.
segítség Ryan Reynolds adomány daganatos betegség

Mint az ismert, a népszerű színész, Ryan Reynolds még 2020-ban vásárolta meg az angol labdarúgóbajnokság negyedosztályában szereplő Wrexham AFC-t, amiben szintén tulajdonrésze van Rob McElhenney-nek is.

Louis TUBA1A genetikai betegség kisfiú
Louis egy súlyos genetikai betegségben szenved / Fotó: Just Giving

Azonban amikor mindketten meghallották a négyéves Louis történetét, azonnal azon kezdtek el gondolkozni, hogy mivel segíthetnének neki. A kisfiú a TUBA1A nevű genetikai betegséggel született, amely fejlődési késést és agyi problémákat okozhat. Louisnál lábgörcsök, mozgásproblémák, agyi bénulás és epilepszia is jelentkezett.

A gyermek valamint a szülei, Aaron és Charlotte Perrin nagy Wrexham-szurkolók, de megdöbbentek, amikor észrevettek egy hatalmas felajánlást az adománygyűjtésre fenntartott számlájukon. A klub 10 ezer fontot (több mint 4,5 millió forint) utalt a család számlájára.

Munkában voltam, a személyzeti szobában ültem, és láttam, hogy két nem fogadott hívást kaptam Charlotte-tól, majd egy üzenetet: Láttad ezt?” – mesélte Aaron, aki annyira megörült a támogatás láttán, hogy nem tudta magában tartani a hírt, és az összes dolgozónak elmondta, aki ott volt a közelében.

A család ugyanis arra gyűjt, hogy a fiuk számára átalakíthassák az otthonukat, az oldalukon pedig azt írják:

Az otthonunk egyre alkalmatlanabb a gyermekünk számára, ezért át kell azt alakítanunk. Nem tudjuk felvenni a szükséges összeget, ezért kérjük a segítségüket a Just4Children-en keresztül való támogatásra. Jelenleg az, hogy állandó segítségre van szükségünk az otthonunkban, károsan hat Louis boldogságára; frusztrálja, hogy másoktól függ; nem tud eljutni a hálószobájához, nem tud úgy mozogni és játszani, mint a testvére és a barátai

– olvasható az oldalon a család által közzétett közleményben, amiben megjegyzik, hogy azzal, ha támogatod őket, segítesz Louisnak abban, hogy biztonságos és boldog otthonban maradhasson.

Aaron és Charlotte Perrin a történetük megosztásával szeretnék megmutatni, hogy nincsenek egyedül, és szeretnének azoknak is segítséget nyújtani, akik hasonló helyzetben vannak, mint ők – írja a Ladbible.

ryan reynolds
Ryan Reynolds / Fotó: AFP




 





Ezeket olvastad már?
Suzy várja az igazit és akár a gyermekvállalást sem zárja ki

Suzy várja az igazit és akár a gyermekvállalást sem zárja ki

"Budapesten jól átb*****k" - Tovább durvul Gábor Zsazsa szoborbotránya

"Budapesten jól átb*****k" - Tovább durvul Gábor Zsazsa szoborbotránya

„Amikor kijön a rendelőből, akkor ismét az én feleségem” – Ilyen Hevesi Tamásék házassága

„Amikor kijön a rendelőből, akkor ismét az én feleségem” – Ilyen Hevesi Tamásék házassága

Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Wolf Kati újra bevezetné a hétfői adásszüneti napokat

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás