Kétfelé szakadt az ország Rubint Réka miatt: megosztó képet mutatott a fitneszlady

Rubint Réka nem is sejtette, micsoda kommentháborút robbant majd ki a nyaralásán készült ártatlan fotóval.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.08.
Rubint Réka smink nélkül megosztó

Rubint Réka régóta az egyik legmegosztóbb híresség: míg sokan csodálják munkásságát és személyiségét, sokaknak igencsak ellenszenves jelenség. A legutóbbi fotójával azonban minden eddiginél nagyobb kommentháborút robbantott ki.

Rubint Réka smink nélküli fotója miatt áll a bál

Réka és családja épp Thaiföldön nyaral: hétvégén egy helyi piacról jelentkeztek be, hogy köszöntsék a követőiket, akik rögtön kiszúrtak valamit. Réka arca nem a megszokott volt. A mindig tiptop fitneszlady érthető módon, a nyaraláson egy forró napon, nem viselt sminket.

Sokkal-sokkal jobban néz ki így natúrban, mint azokban a full-sminkekben. Ti mit gondoltok?” – vetette fel a témát egy Reddit-felhasználó a formás anyukával kapcsolatban.

Bárcsak ezt a vonalat tolnák az influk a szétplasztikázott Monet-festmény fejeik helyett

– szögezte le egy hozzászóló.

Szerintem is bájosabb. Részemről csak a nagyon erős pandasmink hiányát észlelem és valszeg ezért furi így. De ha eltekintek afelől, akkor bájos. Meg azért ne felejtsük el, hogy a 40-en már túl van és szült 3 gyermeket is – védte egy újabb kommentelő.

Nagyjából itt néz ki annak Réka, ami. Egy negyvenes, kicsit szürke családanyának. Ez az emberibb arca, normálisan fel van öltözve és nem a kilógó műmellei meg a tizenéves tiniknek való ruhái vannak a középpontban” – tette hozzá még valaki, míg persze a rosszindulatúak itt is feltűntek, leszögezve, hogy rá sem ismertek smink nélkül az edzőnőre.

Azt hittem, másik nő van a képen.” „Azt hittem, egy rajongó ül Norbi mellett” – vélekedtek többen is.

Hát, ízlések és pofonok, nekem így sem tetszik.

Változtatna a testén

Rubint Réka élete a sport, 15 éves kora óta keményen edz, most pedig elárulta, szeretne egy kis változtatást a testén. Egy rajongói kérdésre elárulta, a tavalyi embert próbáló év után most vágyik egy tetoválásra:

Igen! A csuklómra szeretnék egy apró főnixmadarat

– fogalmazott a közösségi oldalán.

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás