Rácz Jenő felesége: „Kíváncsi voltam, milyen lenne az élet nagyobb cicikkel”





Rácz-Gyuricza Dóra mindig is nagy híve volt a természetességnek.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2024.01.10.
Módosítva: 2024.01.10.
Rácz-Gyuricza Dóra mellimplantátum plasztika

Rohan az idő: Rácz Jenő családja lassan két éve bővült kislányukkal, Kamillával. Gyermekük érkezése óta a sztárséf teljesen más ritmusba kapcsolt: például igyekszik minél több minőségi időt tölteni a családjával. Ez pedig látszik a közösségi médiában megjelenő posztjaikban is, amelyeknek köszönhetően valódi álomcsaládként tekintenek rájuk a rajongóik. Sokan úgy gondolják, hogy az ő szerelmük tényleg olyan, mint amikor valaki megtalálja az élete társát. Dóri nemrég egy, a közösségi oldalán indított kérdezz-felelekben a családjával és magával kapcsolatos intimebb kérdésekre is választ adott.

Egyik követője például arról érdeklődött, hogy szeretne-e kés alá feküdni, és nagyobb melleket plasztikáztatni? Dóri pedig meglepő őszinteséggel válaszolt a nem túl tapintatos kérdésre: 

Nem! Mindig is kíváncsi voltam, hogy milyen lenne az élet nagyobb cicikkel, és egy év szoptatás alatt meg is tapasztalhattam. Őszintén, alig vártam, hogy visszakapjam az én kicsikéimet. Sokkal egyszerűbb és kényelmesebb nekem így az élet, bármit felvehetek, nem esik ki a szeme az embereknek a látványtól. Elfogadtam magam, szeretem a melleimet, komoly strapát álltak ki

– írta válaszként a sztárséf felesége. 

Várnak a babával Rácz Jenőék

A rajongók egy ideje úgy gondolták, hogy Dóri ismét babát vár, mert sokszor csak olyan szögből fotózták, amiből nem látszódott a hasa. Ezzel kapcsolatban elárulta a sztárséf felesége, hogy nincs még úton másik baba, viszont szeretnének majd egy kistesót Kamillának, ám egyelőre még nem tartják időszerűnek az újabb babaprojektet.

Szerintem mindenképp jót tenne Kamillának egy testvér, s talán még nekünk is könnyebb lenne.

Jelenleg ugyanis egész nap mi vagyunk az ő szórakoztatója. Mérlegelni kell, mert egy gyerek mellett még kivitelezhető az a sok tevékenység, pörgés és munka, amit megszoktunk. 

Azt érzem, ha most jönne még egy baba, fel kellene adnunk bizonyos dolgokat.

Ha viszont még várunk egy-két évet, szerintem fent tudjuk tartani ezt az energiaszintet, és nem megy például az üzleti tevékenységünk rovására, hogy vállalunk még egy gyereket mondta a Hot! magazinnak a büszke édesapa.





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás