Hoppá: nem akárhol romantikázik Mádai Vivien – Fotó





A szoba ablakából az ikonikus Eiffel-tornyot látni, ilyen szobát csak az bérel ki, aki a párizsi kaland minden percét a szerelem oltárán áldozza fel.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2024.01.29.
Módosítva: 2024.01.29.
férj Párizs Eiffel torony Mádai Vivien romantika

2023 nyarán Mádai Vivien teljes titokban ment férjhez. A műsorvezető immár harmadszorra mondta ki a boldogító igent, de most minden jel arra mutat, hogy a választottja tényleg az élete végéig elkíséri őt. Vivien egy nagynevű ügyvéd oldalán találta meg a boldogságot, akivel olyan harmóniában élnek, ami tényleg irigylésre méltó.

Mádai Vivien
Mádai Vivien számára kihívásokkal és egyben örömökkel teli év volt 2023 Fotó: Vaskó Tamás

Nehéz idők

Mádai Vivien számára nagyon nehéz év volt a tavalyi. Egy híresen összetartó és szerető családban él, ahol az édesapa volt az erő, a biztonság, a legfőbb támasz. A műsorvezető édesapja azonban egyik napról a másikra lebetegedett, és tragikus módon másfél hónap alatt (!) elhunyt. A gyász letaglózta a famíliát.

Másfél hónap alatt ment el az apukám. Teljesen váratlanul ért minket a betegsége, végig vele voltunk gyakorlatilag egész nyáron, minden nap. Elmondani nem tudom, hányszor álmodtam már vele, hogy megölelem, beszél hozzám, és mindig arra kér, ne legyek szomorú és ne sírjak. Bárcsak be tudnám tartani... 2023-at örökre el akarom felejteni

– számolt be az érzéseiről Vivien a közösségi oldalán. 
 

Mádai Vivien romantikus kalandon

Vivien életében azonban történtek jó dolgok is. A kedvesével, Dáviddal tavaly nyáron összekötötték az életüket, mert úgy érezték, hogy nem tudnak és nem is akarnak többé egymás nélkül élni. A neves ügyvéd a tenyerén hordozza a műsorvezetőt, lesi minden gondolatát és igyekszik enyhíteni az édesapja elvesztése miatt érzett fájdalmán is. A napokban például Párizsba reptette, hogy egy pár napos szuper romantikus kalandban legyen részük. A műsorvezető az Instagram-oldalán már posztolt is egy pár fotót, amin ő és a férje ugyan nem látszanak, de az Eiffel-torony igen, ami azt jelenti, hogy a szerelmesek Párizs egyik legelegánsabb környékéről jelentkeztek be.

Mádai Vivien kilátása a párizsi kalandja során Fotó: Mádai Vivien/Instgram




 





Ezeket olvastad már?
Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Házasság első látásra: Petra a műsor srácaival tölti mindennapjait

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Közölték a halálhírt Kulcsár Edinával: összeroppant a lelke

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Keserű szombat: verseny közben hunyt el a legendás magyar sportoló

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Feldobjuk a szombatod: fedetlen gigamellekkel pajkoskodik a kertben Kiszel Tünde

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás