Zámbó Krisztián fél évig készült: itt a Jimmy-sorozatra adott válasza





Az édesapja nyomdokaiban járó énekes eleinte elismerően nyilatkozott a Jimmy életét feldolgozó sorozatról, de egy ponton túl nála is elrúgták a pöttyöst az alkotók. Most egy régi-új dallal és klippel üzen a félrevezetett nézőknek.



Megosztás
Szerző: Buster
Létrehozva: 2023.12.06.
Módosítva: 2023.12.06.
Zámbó Krisztián Zámbó Jimmy klippremier videoklip

Szerda délután 3 óra óta elérhető a legnagyobb zenemegosztó portálon Zámbó Krisztián és Herceg legújabb közös munkája, ami nem más, mint a legendás énekes Egy nagy titkot őrzök a szívemben című dalának feldolgozása. Krisztián éppen Bécs felé robogott, amikor elértük telefonon, hogy megtudjuk, miért erre a Jimmy-slágerre esett a választása.

Zámbó Krisztián
Zámbó Krisztián ellenpéldának szánja az új klipet (Fotó: Móricz István)

„Ebben a dalban megtaláltam a saját hangomat”

„Több okból is különlegesnek mondható ez a dal és a hozzá készült videóklip, ahogyan a gondolattól a mai napig, vagyis a premierig vezető út sem volt hétköznapi.

Olyan családi felvételeket sikerült megszereznem, amiket még én sem láttam, és nyugodt szívvel mondhatom, hogy a stúdióban életem legjobb éneklését produkáltam.

Ebben a dalban megtaláltam a saját hangomat, és ez hatalmas energiákat szabadított fel bennem. Az pedig, hogy ezen a dalon Herceg barátommal dolgozhattam együtt, külön sokat dobott a dolgon” – kezdte lelkesen a Metropolnak Krisztián, aki nem véletlenül tett bele rengeteg időt és energiát a most megjelent dalba.

„Mindaz, amit láttak, nem fedi a valóságot”

„Fél évig készült a dal és a klip, de minden belefektetett időt és energiát megért, mert nagyon fontos üzenetet hordoz, ami mindenkinek átjön majd, aki csak látni fogja. Akik pedig látták az édesapámról és a családunkról készült sorozatot, tudni fogják, hogy mindaz, amit abban láttak, többségében nem fedi a valóságot. Mi több, sérti apu emlékét és sért minket, akik a legjobban ismertük és szerettük őt” – fogalmazott élesen Zámbó Krisztián, aki bízik benne, hogy a klipben felhasznált családi felvételek tisztán megmutatják, hogy mekkorát hibáztak a sorozat készítői, amikor eltorzítva ábrázolták Zámbó Jimmy személyiségét.

„Beteg módon ábrázolták”

„Azért időzítettük a premiert az ünnepi időszakra, mert egyrészt közeleg apu halálának évfordulója, másrészt pedig van egy karácsonyi jelenet a sorozatban, ami nagyon torz képet igyekszik festeni apuról.

Apu a filmben fegyverrel a kezében lemegy a karácsonyfához és a feldíszített ágakra céloz, mint valami őrült.

Nos, aki megnézi a klipet, az láthat eredeti felvételeket éppen arról a karácsonyunkról, amit a sorozat készítői ilyen beteg módon ábrázoltak. Ő azon az ünnepen is csodálatos apa és férj volt, ahogy mindig” – tette hozzá dühösen Krisztián, aki nem szeretne minden neki és a családjának fájó jelenetet kielemezni, de úgy döntött, nem hallgatja el azokat a momentumokat, amik a legjobban bántják.

„A klip azért készült, hogy mindenki láthassa a valóságot”

„Igaz, hogy rábólintottunk a forgatókönyvre, de ha csak sejtettük volna, hogy vizuálisan hogyan fog kinézni ez az egész, biztosan megfúrjuk a sorozatot. 

Apu egy nagyon elegáns, jól öltözött férfi volt, de a sorozatban ennek nyoma sincs. Sőt, nagyon gyakran ábrázolták őt egy igénytelen, trehány, vadember figuraként.

Egyébként egészen addig, amíg apu fiatal éveinél tartott a sorozat, még tetszett, de amikor megjelent Nagy Ervin, az egész átcsapott rémálomba. Szóval a klipet azért készítettük, hogy mindenki láthassa a valóságot, és senki ne ítélje meg édesapámat az alapján, amit a sorozatban lát” – zárta rövidre Zámbó Krisztián.


 





 





Ezeket olvastad már?
Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Lehetetlen máshova nézni: kivágott fenekű bőrszerkóban villantott Tolvai Reni

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Szandi elárulta évtizedek óta tartó házassága titkát: Sosem hinnéd, mi az

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Házasság első látásra: már az első részben megjósolta a szakértő a műsor végét?

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Mentő rohant a helyszínre: Britney Spears megint összeomlott

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás