Szorcsik Viki napok óta orvoshoz jár: Nagyon megijedtem!

A TV2 gyönyörű műsorvezetője nem is tagadja, gyermekeként szereti csivaváját, Gusztit. Szorcsik Viki így nagyon megijedt, amikor a kutya rosszul lett.Megosztás
Szerző: D.G.
Létrehozva: 2023.12.22.
Szorcsik Viki aggodalom kutya epilepszia

Szorcsik Viki nagyon aggódik, imádott kiskutyájának pár napja epilepszia-szerű rohama volt. Azonnal rohant vele az állatorvoshoz, ahol újabb roham tört a csöppnyi szeretetgombócra. A TV2 sztárja azóta is minden nap viszi infúzióra Gusztit, akinek lehet élete végéig gyógyszeres kezelésre lesz szüksége.

Szorcsik Viki Gusztival
Szorcsik Viki gyermekeként szereti kiskutyáját (Fotó: Facebook)

Szorcsik Viki: Nagyon megijedtem!

A színésznő nagyon szereti a kutyákat, nem is tudná elképzelni az életét nélkülük. Igaz, amikor négy éve elvesztette előző négylábú társát, Nyufit, akkor sokáig úgy gondolta nem lesz több kutyusa.

„Nyufi olyan volt nekem, mintha a részem lett volna” – sóhajtott nagyot Szorcsik Viki.  

Sajnos több betegsége volt, beteg volt a kis agya, a mája, csak nyolc év adatott nekünk. Mindenhová jött velem, hosszú repülőútra is, ő volt életem szerelme! Dr. Varga József állatorvos mindent megtett érte, három évvel meghosszabbította az életét, igaz akkor a fél életemet a rendelőben töltöttem. Megtanultam újraéleszteni Nyufit, de végül láttam, hogy már nem akar maradni, a mellkasomon halt meg… Mai napig havonta egyszer járok a sírjához, a Balatonhoz, viszek neki virágot!

A Power of Love műsorvezetője sokáig gyászolt, sokáig el sem tudta képzelni, hogy megint legyen kutyája.

„Sokat vártam Gusztira, két és fél évet. Szerettem volna örökbefogadni, de az valamiért nem jött össze, végül egy tenyésztőtől hoztam el a tenyérnyi kiskutyámat. Hiszek a spirituális dolgokban, amikor hazavittem Gusztit, ő felnézett a szobámban lévő nagy Nyufi fotóra, olyan volt, mintha engedélyt kérne. Azóta meggyőződésem, hogy tényleg Nyufi született le a kicsi testében, és a sors fintora, hogy úgy látszik, a betegséget is örökölte tőle. Az első vizsgálatok szerint epilepszia, de még további vizsgálatok várnak rá. Természetesen az év eleji nagy utazásom így most elmarad, mert ő a legfontosabb! Minden gazdit arra kérek, hogy jön a szilveszter, nagyon vigyázzanak kutyusaikra!”

 

Top hírek

Hírlevél-feliratkozás