Szoros küzdelem árán, de megvannak a Párharc győztesei

Alig tudták a párok legyőzni egymást. Pattanásig feszült volt a helyzet. A már kiesett versenyzők pedig a játéktér mellett őrjöngtek.



Megosztás
Szerző: N. K.
Létrehozva: 2023.12.05.
TV2 Párharc Stana Alexandra és Meggyes Dávid Jodes Provoda Salander Dorina győztes

A Párharc döntőjében Dávid és Alexandra, valamint Dorka és Jodi küzdött meg egymással. Az összesen hét feladaton át tartó párbajt végül Dorkáék nyerték. A verseny rettentő szoros volt, a párosok pedig nagyon kifáradtak a végére. Az utolsó játékok szépsége mégis az lett, hogy a döntősök közül mindenki mindenkivel megküzdhetett egyenként is, tehát nem csak párban mutatták meg tudásukat. 

Embert próbáló feladatokat teljesítettek a döntősök, de párbajt Dorka és Jodi nyerte (Fotó: TV2)

Dorka és Jodi nagy döntése 

Az elején egy nagy lehetőséget utasított vissza Dorka és Jodi, ugyanis egy szimpátiaszavazás folyamán előnyhöz juthattak volna a másik párossal szemben. A részletek már nem derültek ki, mert a szerelmespár azonnal nemet mondott. Annak ellenére, hogy Dorka nagyon meghatódott a többiek döntésén, Jodi gyorsan elárulta a közös döntésüket: 

Megbeszéltük Dorkával, hogy ha lesz ilyesmi a döntőben, és esetleg mi előnyt kapunk, akkor azzal nem szeretnénk élni. Azt akarjuk, hogy fair döntő legyen, kezdjünk a nulláról, és győzzön, aki jobb.

Ezt mindenki megtapsolta, bár Dávid és Alexandra arcán nagy megdöbbenés látszódott. 

Jodiék gesztusa, hogy nem élnek az előnnyel, abszolút visszaigazolás volt, hogy jól ismertük meg őket. Az a sportszerűség, ami bennük van, most is bebizonyosodott.

reagált a történtekre Szandra. Dávid pedig hozzátette, hogy fordított esetben ők is hasonlóan jártak volna el. 

Az utolsó, mindent eldöntő kihívás a FlipCup játék volt (Fotó: TV2)

Nagy volt az ünneplés 

Egy bizonyos FlipCup verseny volt az utolsó, amin a döntősöknek meg kellett mérkőznie. Dávid és Dorka állt a pálya két végén, és izgatottan várták a visszaszámlálást. Feladatuk egy pohár megfordítása volt pöccintéssel, ha pedig ez sikerült, akkor a köztük lévő flakont egyel közelebb kellett helyezni az ellenfélhez. A játékban Dorka volt a leggyorsabb, ezzel eldöntve azt is, hogy ki a Párharc győztes párosa. A csinos sportoló könnyek között borult párja karjaiba. 

Győző! Ezt te tanítottad!

– rohant később visítva a többi játékos felé, ugyanis mint köztudott, Győző a FlipCup királya. Megölelték egymást, majd sorban mindenki más is gratulált Dorkáéknak, valamint Dávidnak és Alexandrának is a második helyezésért. 

Mindenki gratulált a győzteseknek, Dorka el is sírta magát örömében (Fotó: TV2)

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás