Opitz Barbinak nem megy a nyelvtan? Általános iskolás tananyagba sült bele kamerák előtt





Érdekes megpróbáltatásnak veti alá magát Opitz Barbi. Énekesnőként már bizonyított, de úgy fest, a nyelvtan nem az erőssége a göndör fürtös lánynak.



Megosztás
Szerző: Prac Lee
Létrehozva: 2023.12.17.
Módosítva: 2023.12.17.
opitz barbi nyelvtan szerencsekerék

Opitz Barbi magánélete nem volt sétagalopp idén, nem csoda, ha szüksége volt egy kis kikapcsolódásra, szórakozásra.

Barbi belebukott a nyelvtanleckébe

A 24 éves lányt még 2016-ban fedezték fel egy énekes műsorban, és azóta is aktív, sorra jönnek ki új számai, klipjei. Most azonban új területen próbálja ki magát. A Szerencsekerék hétfői adásában megmutatja szókitaláló-képességét. A rövid előzetest látva, talán túl nagy fába vágta a fejszéjét.

A hétfői adás promóvideójából ugyanis kiderül, hadilábon áll az általános iskolai nyelvtanleckével. Mikor be kell mondania egy betűt, ő az „a”-t választja, mire a műsorvezető, Kasza Tibi diszkréten közli: a játék ezen pontján mássalhangzókat kell sorolnia.

Akkor i, mint Imi

– vágja rá Barbi, akit Kasza újra emlékeztet: mássalhangzót vár tőle…

A fődíjért a játékszabályoknak megfelelően a sztárvendég mellett két civil játékos is megküzd. Egyikük, Roland szintén nincs a helyzet magaslatán: miután a magyar szavakban elég ritkán előforduló w betűt dobja be, adott körben ő sem találja el a mássalhangzót, és az e betűre kérdez rá. Hogy mentse a menthetőt, végül dalra fakad Tibivel.

Barbi nehéz éve

A játékszabályokkal való hadakozás ellenére Barbi látszólag élvezi a műsort. Rá is férhetett már egy kis kikapcsolódás egy ilyen nehéz év után. A fiatal énekesnő kálváriája éppen egy évvel ezelőtt, karácsonykor kezdődött. A családja kétségbeesett üzenetet osztott meg a közösségi oldalain, mondván, Barbi eltűnt, nem ad életjelet magáról. A lány végül előkerült, mint kiderült, akkori párjával, Serleg Alberttel volt. A szintén énekesi babérokra vágyó fiúval aztán idén több szakítást és egymásra találást élt meg a kapcsolatuk, amit a sonkádi lány szülei nem néztek jó szemmel. Nyáron Barbi édesanyja állítólag egy késsel felszerelkezve ment el a fiatalok lakásába, a szomszédok ordítozásról és dulakodásról számoltak be. Mindeközben Barbi apja a saját közösségi oldalán szidta Albertet, mire válaszul a lánya meg éppen őt támadta. A legújabb hírek szerint Barbi végleg szakított Alberttel, és rendezte viszonyát apukájával.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás