Nincs ajándékötleted karácsonyra? Gábor Zsazsa özvegye segít neked





Frédéric von Anhalt megint talált az egyik fiókban egy méregdrága ékszert elhunyt felesége hagyatékából, és azonnal meg is szabadulna tőle.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.12.11.
aranyóra Gábor Zsazsa Frederic von Anhalt ajándék

A 2016-ban elhunyt legendás díva, Gábor Zsazsa neve a mai napig rendszeresen feltűnik a friss hírekben az interneten, aminek a sokat támadott özvegye az oka. Frédéric von Anhalt herceg ugyanis mindig gondoskodik róla, hogy valamivel bekerüljön az újságok és az internetes hírportálok napi kínálatába. Gyakorta történik vele hajmeresztő baleset, párszor ki is rabolták az elmúlt években, de többnyire a bizarr adoptálási tervei, és Zsazsa hagyatékának végeláthatatlan árulásával hívja fel magára a figyelmet. 

Anhalt herceg megint bizniszelne megboldogult felesége hagyatékával (Fotó: Nagy Zoltán)

Az elmúlt hét évben nem telt el úgy esztendő, hogy Frédéric ne talált volna néhány – olykor többtucatnyi – személyes tárgyat otthon, amiket csillagászati áron kínált eladásra. Rendezett már hetekig tartó gigantikus aukciót is, de annyi pénzt sosem tudott még összeszedni, hogy ne álljon elő újra és újra valamilyen kihagyhatatlan ajánlattal. Legutóbb a magyar születésű hollywoodi díva gyémántos fejdíszét árulta, most pedig – kihasználva a karácsony közeledtét – Zsazsa egyik kedvenc aranyóráján akar túladni. 

A 18 karátos arany Chopard St. Moritz tökéletes karácsonyi ajándék a herceg szerint, és várja a személyes ajánlatokat az Instagram- és a Facebook-fiókján. Állítása szerint a befolyt összeg egyenesen egy alapítvány részére kerül átadásra, bár azt nem mondta, hogy melyiknek...

Zsazsa egykori aranyórája szépen mutat bármelyik karácsonyfa alatt (Fotó: Instagram)

Nem filléres kari aji

Egy ilyen óra – szintén használtan – nagyjából 2-2,5 millió forintért beszerezhető a különböző aukciós oldalakon. De azok nem egy legendás világsztár tulajdonában voltak, szóval Anhalt feltehetően jóval nagyobb összeget szeretne zsebre tenni. Vagyis felajánlani. 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás