„Ne legyél lúzer!” - Durván nekiestek volt szerelme miatt az angolok Szoboszlai Dominiknak





Úgy tűnik, Liverpoolba visszavárják még Gécsek Fannit.



Megosztás
Szerző: Natasha
Létrehozva: 2023.12.08.
Gécsek Fanni Szoboszlai Dominik Liverpool FC kommentek

Nem csak a hazai rajongók, de nagyon úgy fest, hogy az angolok sem békéltek meg a ténnyel, hogy Szoboszlai Dominik és Gécsek Fanni hónapok óta szakított. A magyar sport egykori álompárja három év után döntött úgy, hogy külön utakon folytatják. Bár eleinte szerették volna a négy fal között intézni a dolgot, a szemfüles rajongók előtt nem maradt sokáig titok. Azonnal feltűnt nekik, hogy valami nincs rendben kedvenceik között, hiszen hirtelen eltűnt az összes fotó, ami a szerelmüket hirdette, illetve ki is követték egymást az Instagramon. A találgatásoknak végül a Liverpool sztárjának menedzsere vetett véget, megerősítette, hogy Szoboszlai immáron a szinglik klubját erősíti, ahogy a csinos szőkeség is.

Szoboszlait Gécsek Fanni miatt szidják. (Fotó: Metropol)

„Ne legyél lúzer!”

Mint azt az előbb említettük, a szakítás tényét nem sokan fogadták el. Liverpoolból például rendszeresen üzennek a modellnek a csalódott szurkolók, hogy mennyire örülnének annak, ha visszatérne még, de Szoboszlai is kapott pár meglepő kommentet. A vörösök ugyanis annak idején, mikor a magyar válogatott focistája Angliába igazolt, az ország új királya és királynőjeként hivatkoztak az álompárra. A közös uralkodás viszont nem tartott sokáig: Dominik egyelőre magányosan ül a "trónon". De vajon meddig?

„A Liverpool rajongói örökké szeretni fognak” – írta egy lelkes követője Fanninak, de volt, aki konkrétabb dolgot közölt a szépséggel.

Menj vissza Dominikhoz, kérlek!

üzenték Fanninak, de persze Szoboszlaihoz is érkezett megkeresés.

Dominik, ne legyél lúzer, szerezd vissza a királynőt!

 – utasították a középpályást, a kérdés csak, hogy ez az üzenet vajon eljut-e hozzá?





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás