Szintet léptek, Szoboszlai eljegyezte barátnőjét?





Nemcsak a pályán, hanem azon kívül is tarol Szoboszlai Dominik, az RB Leipzig középpályása több mint három éve alkot egy párt Gécsek Fannival. Szerelme egyik friss fotója azonban meglehetősen árulkodóra sikerült, sor kerülhetett az eljegyzésre is?



Megosztás
Szerző: hc
Létrehozva: 2023.04.19.
Módosítva: 2023.04.19.
Szoboszlai Dominik barátnő eljegyzés

Szoboszlai Dominik nemcsak a pályán, hanem azon kívül is sikeres, a 22 éves futballista már több mint három éve alkot egy párt szerelmével, Gécsek Fannival.

Szoboszlai az első gólt előkészítette, a másodikat maga bombázta a bolgárok kapujába
Fotó: Csudai Sándor / Origo

A szőke szépség április 15-én, múlt hét szombaton elkísérte szerelmét az RB Leipzig bajnoki mérkőzésére, szerencsét is hozott, ugyanis az energiaitalos együttes 3-2-re legyőzte az Augsburgot. Az egyik Instagram-sztorija azonban beindította a rajongók fantáziáját.

Fanni ujján ugyanis egy gyűrű díszeleg, egy reddites hozzászóló szerint ez pedig akár egy eljegyzési gyűrű is lehet – szúrta ki a Bors. A téma megosztotta a kommentelőket, vannak, akik szerint ez az egész csupán egy körömbemutatás volt.

Szerintem a blézerét és a körmét mutogatja, mert a szín hasonló. De igen, biztos el lett jegyezve...

– írta cinikusan egy kommentelő. Voltak azonban, akik állítják, valós lehet a pletyka. „Simán lehet eljegyzés, semmit nem jelent, hogy 22 éves valaki. Ha együtt képzelik el a jövőt, akkor egészségükre.”

A sztárpár meglehetősen óvja a magánéletét, így elképzelhető, hogy a teljes igazság – egy ideig – kettejük között fog maradni.

@borsonline

Lesz lagzi, vagy nem? Ez vajon mi lehet Szoboszlai barátnőjének gyűrűsujján? #szoboszla #dominik #baratno #eljegyzes #gyuru #borsonline #nekedbelegyen #foryou

♬ eredeti hang – Bors - Bors

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás