Laky Zsuzsi megmutatja, hogy egy szépségkirálynő is lehet jó háziasszony





Az anyuka mos, főz, takarít, de még a tehenet is kitrágyázza. Laky Zsuzsi mindeközben még a csapattársai lelkével is foglalkozik.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.12.05.
Farm VIP Dietz Gusztáv Laky Zsuzsi háziasszony

A Farm VIP negyedik évadában hatalmas csavar történt, két meglepetésversenyző érkezett a semmiből, miután Kótai Misi és Polgár Tünde távoztak a műsorból. Hadas Alfréd érkezett a piros csapathoz, míg Laky Zsuzsi a sárga csapatot jött erősíteni. Ez biztosan teljesen felkavarja a celebek életét, ami eddig sem volt vitamentes. Laky Zsuzsi azonban meglepően jól helytáll, és most azt is elmondjuk, hogy miért!

Laky Zsuzsi
Laky Zsuzsi megmutatja, ő egy igazi háziasszony (Fotó:  TV2)

Háziasszony

Laky Zsuzsi egy igazi erős nő. Az a fajta anyuka, aki mindent elintéz és megtesz a családjáért, és a szeretteiért.

„Nemcsak háziasszony, hanem anyuka is vagyok. Szeretem magam körül a rendet, meg alapból ilyen neveltetést kaptam. Korábban már említettem, hogy a családomnak régen volt nagy gazdasága, sok állattal, így nem áll tőlem távol az állatokkal való foglalkozás” – kezdte a Metropolnak az egykori szépségkirálynő, akinek az sem derogál, hogy kitrágyázza a tehenet.

Más lett a prioritás

Az egykori szépségkirálynő élete megváltozott a gyerekek születése után. Más került előtérbe, hiszen elsősorban ő tudja rendben tartani és haromikussá tenni az otthonukat. 

A gyerekek születése után háziasabb lettem, persze. Ha az embernek van egy családja, akkor mosnia kell, főznie kell, oda kell figyelnie mindenre is. Megváltozik a prioritás, és neked kell szolgáltatnod az otthon melegét és az otthon biztonságos környezetét” – szögezte le a kétgyermekes anyuka, akinek ez a fajta odafigyelése már akkor felűnt a csapattársainak, amikor megérkezett a műsorba. 

Laky Zsuzsi és férje
Laky Zsuzsi és férje, Dietz Gusztáv (Fotó: Bors)

Az anyai ösztönök

Zsuzsi nemcsak a munkát vette észre egyből, de még Szabyestet is a szárnyai alá vette, mert teljesen elmérgesedett a fiú és Rékasi Károly között a helyzet.

Amikor először megérkeztem, próbáltam figyelni és felmérni a szituációt. Ki milyen kapcsolatban van kivel, milyen feszültségek vannak és mik az erőviszonyok. Nem mentem taktikával, úgy voltam vele, hogy beleállok a munkába és meglátjuk mi lesz. Szabi és Karcsi konfliktusából kifolyólag voltak feszültségek, és én Szabit az anyai ösztöneimmel próbáltam a szárnyaim alá venni” – jegyezte meg Laky Zsuzsi, aki nagyon törődő és odafigyelő tud lenni a környezetében levő emberekkel.





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás