Itt a vége?! Harry és Meghan nem kapott meghívót a királyi család legújabb esküvőjére

Úgy néz ki, hogy a sussexi hercegi pár minden korábbi hír ellenére mégsem került közelebb Harry családjához, sőt… A szakadék köztük minden eddiginél nagyobbnak bizonyul.



Megosztás
Szerző: B. V.
Létrehozva: 2023.12.04.
királyi család Meghan Markle esküvő Harry herceg meghívó

Nem került fel a királyi család legújabb eskövőjének listájára Harry herceg és Meghan Markle. Az Amerikában élő, „kirekesztett” hercegi pár ráadásul egy olyan nagy eseményről kénytelen távol maradni, ahol a vőlegény Diana és Károly fiatalabbik fiának a legjobb barátja volt. A jövő évi menyegzőn ugyanis Westminster főhercege, Hugo Grosvenor mondja majd ki a boldogító igent, aki ráadásul a kis Archie, azaz Harry és Meghan fiának a keresztapja. 

Fotó: AFP

Rajtuk kívül azonban mindenki, aki számít, meg lett hívva a királyi családból, ebbe beleértve III. Károly királyt és Kamilla királynét, Vilmos herceget és Katalin hercegnét. Harryn és Meghanen kívül tehát az egész monarchia képviselteti magát a jövő nyári esküvőn, ami június 7-én lesz megtartva a Chester Katedrálisban – írja a GB News.

A hírek szerint ráadásul ezt a döntést maga Grosvenor főherceg hozta meg. Sőt, egykori legjobb barátja, Harry helyett a vőfély szerepét majd Vilmos töltheti be. Ez pedig kifejezetten nem vet jó fényt a sussexi hercegi párra, pláne azok után, hogy nemrég megjelent Omid Scobie legújabb botránykönyve, ami ismét a királyi családban dúló belháborúról szól, az állítólagos rasszista megjegyzések után, amit elvileg Károly király és Katalin hercegné tett, Meghan elsőszülöttje, Archie felé annak bőrtónusa miatt. 

 

Top hírek









Hírlevél-feliratkozás