Folytatódik a pirosak drámája a Farm VIP-ben





A Tünde távozását követő napon folytatódott a pirosak drámája. Dorina igyekszik összeszedni magát, de mégis úgy érzi, hogy most van a játék során a legmélyebben.



Megosztás
Szerző: Cs.I.G.a
Létrehozva: 2023.12.01.
Farm VIP Paprika Dorina dráma

Semmi sincs következmények nélkül. Csütörtökön lezajlott a pirosak első Farmgyűlése, ahol Polgár Tündének kellett elhagynia a Farm VIP műsorát. Azonban ez a gyűlés nem volt felhőtlen, ugyanis a piros csapat kamerákon kívül megbeszélte a kiszavazás menetét, miszerint Dorinára szavaznak, hogy az üzletasszonyt hívja párbajra, viszont a győzni akarása közbeszólt, és a 18 éves lány maradt. Ez a fordulat már a megbeszélés során feszült pillanatokat eredményezett a csapattagok között. 

Ráadásul ez a feszültség a másnapra is rányomta a bélyegét. Dorina még nehezebben tud túllépni a tegnapi nap eseményein. 

Nagyon nehezen tudom magamat túltenni a tegnapi nap folyamán történteken. Fáj még a lelkem! Biztos, hogy nagyon nagy sikerélményt adott ez, csak nagyon sajnálom, hogy Tündivel kellett ezt leművelnem.

– válaszolta Rippel Feri kérdésére, hogy készen áll-e az újabb feladatokra.
„Ez volt az, ami a lelkemet így megindította a lejtő fele, sőt... Talán mondhatni azt, hogy a legmélyebb pontomon vagyok jelenleg – tette hozzá a fiatal játékos.
A többi játékos is érzi, hogy Dorina sokkal távolságtartóbb, mint korábban bármikor.

farm sajtótájékoztató
Dorina bizalma megrengett társaiban, vajon sikerül rendezniük a feszült helyzetet? (Fotó: Szabolcs László)

Nehéz búcsú

Tünde és Dorina párbaját mindenki feszült figyelemmel kísérte. A szabályok szerint a kihívott, azaz az üzletasszony választhatta meg a párbaj nemét, a luxusfeleség pedig végül az ügyességi játékot választotta. Úgy gondolta, hogy fiatal ellenfele már korábban bebizonyította, hogy abban a legjobb. Ezzel is érzékeltette, hogy inkább Dorinát szeretné a folytatásban látni. Végül a párbaj után mindenkinél eltört a mécses, amikor Polgár Tünde búcsúzott farmbéli családjától.
„Én egy leírható korosztály vagyok, egy leírható ötvenes nő, aki sokat bőg, aki túl érzékeny, aki csak szemtől szemben tud megoldani mindent. A világon a legfontosabb a tisztelet, a becsület, és a család, nem a csapat. De remélem, talán ennyit át tudtam adni, és akkor már megérte, hogy itt voltam” – búcsúzott sírva csapattársaitól Tünde.





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás