Ez aztán valami! Rúzsa Magdi egy világsztár dedikált könyvét kapta karácsonyra





Amilyen nehéz kiejteni Matthew McConaughey nevét, olyan könnyű megjegyezni az arcát és a felejthetetlen szerepeit, amivel újra és újra lenyűgözi a nézőt. Nem csoda, hogy sok száz millió ember rajong az Oscar-díjas színészért, aki nem mellesleg íróként is egyre nagyobb sikereket arat. Az egyik könyve most Rúzsa Magdinál landolt.



Megosztás
Szerző: Zs.
Létrehozva: 2023.12.27.
Módosítva: 2023.12.27.
Rúzsa Magdi kötet Matthew McConaughey karácsony meglepetés

Rúzsa Magdi kevesebbet posztol mostanában a közösségi oldalain, mint mondjuk pár évvel ezelőtt, de erre természetesen minden oka megvan: a tehetséges énekesnő a koncertjei és egyéb zenei elfoglaltságai mellett egyszerre három lurkót nevel, szóval van mivel elütnie az idejét. 

Rúzsa Magdi
Rúzsa Magdi egyszerre három gyermeket nevel / Fotó: Nagy Zoltán

Kevés szabadidő 

Az énekesnő a nyilatkozataiban azt mondja, hogy bár tényleg nagyon sok energiát igényelnek a hármas ikrei, úgy érzi, hogy jól be tudja osztani az erejét, van ideje mindenre, amit csak el akar végezni, és természetesen nincs egyedül, a párja és az egész családjuk a rendelkezésükre állnak, ha be kell segíteni a háztartási munkákba. A kevés szabadidejét azonban okosan kell beosztania, és jó előre meg is kell terveznie, ha valamelyik hobbijára szeretne áldozni. Ilyen például az olvasás. 

Világsztár aláírása 

Magdi szereti a jó könyveket, az utóbbi időben például nagy rajongója lett Matthew McConaughey-nek, az Oscar-díjas színésznek, akinek eddig két kötete jelent meg a piacon. A világsztár a pandémia idején ragadott először tollat, hogy papírra vesse az önéletrajzát a saját naplója alapján. A Zöldlámpa – A te naplód, a te utad című írás meglepetésére olyan sikeres lett, hogy utána már le sem állhatott, nem sokkal ezután megjelent a következő kötet, az Attól még című képeskönyv, amit Rúzsa Magdi mindenképpen szeretett volna megvenni magának. 

Az énekesnő családja azonban nem várta meg, amíg Magdi megrendeli magának a kötetet, hanem a háta mögött őrült szervezkedésbe kezdett. A végeredmény pedig szívet melengető: a karácsonyfa alatt ott lapult a könyv, amit kinyitva Magdi egy még nagyobb meglepetéssel szembesült: az első oldalon ott díszeleg Matthew saját kezű aláírása, aki a könyvet az énekesnő három pici gyermekének dedikálta. 

Matthew McConaughey saját kezű aláírása. (Fotó: Rúzsa Magdi/Instagram)

A fantasztikus ajándékról szóló fotót Rúzsa Magdi az Instagram-oldalán osztotta meg ezekkel a sorokkal: 

Szinte hihetetlen ajándékot hozott a Jézuska a gyerekeknek. Köszönöm az angyalkáknak, akik segédkeztek neki. Számomra Matthew McConaughey a legnagyobb színész! Kiugrottam a bőrömből örömömben. Óriási kincs ez nekünk.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás