Durva ellentét Rippel Feri és Paprika Dorina között a Farm VIP farmgyűlésén





Durva ellentét alakult ki a piros csapat második farmgyűlésén Paprika Dorina és Rippel Feri között. Az artista testalkata és adottságai miatt szavazott a 18 éves lányra.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.12.07.
TV2 Farm VIP Paprika Dorina Rippel Feri ellentét

A Farm VIP harmadik termelési feladatát a piros csapat veszítette el. Ők maguk sem gondolták volna, hogy rövid időn belül újra a farmgyűlésen találják magukat, ahol nemrégiben drámai pillanatoknak lehettek szemtanúi a nézők. Paprika Dorina egy párbajban kiejtette Polgár Tündét, amit óriási összeesküvés-elmélet előzött meg.

Paprika Dorina Farm VIP
Dorina három szavazatot kapott társaitól (Fotó: TV2)

Azóta Hadas Alfréddal bővült a csapat, de úgy tűnik, az összhangra a nemrég történtek hatással voltak. Ma ismét mindenki meghozta a döntést, kit látna szívesen a farmon kívül. Volt, aki a szívére hallgatott, de olyan is akadt, aki azt vette számításba, ki lehet a leginkább vagy legkevésbé a csapat előnyére. Ezt figyelembe véve talán nem lepődtek meg a nézők, hogy Paprika Dorina ismét több útilaput kapott. A 18 éves lány Rippel Ferire tűzte az útilaput, és komoly érvekkel indokolta meg a döntését.

Farm VIP piros csapat farmgyűlés
A 18 éves lány őszintén indokolta meg döntését (Fotó: TV2)

Én nem fogom a kezeimet mosni, őszintén meg fogom mondani a véleményemet. 

„Nem dolgoztam föl jól, hogy egymás után két ciklust is elveszítettünk, úgy gondolom, és vállalom a véleményemet, nekem kell a keményebb irányítás, ezért Ferire szeretném tenni a jelemet” – magyarázta a 18 éves lány, amire a válasz sem maradt el, ugyanis jelöltje éles szavakkal vágott vissza szavazatára.

Ez egy nagyon kemény játék, egy olyan verseny, ahol szükség van az erőre. Bizony ez hiányzik sokszor, legyen az termelést elősegítő játék, akár rablás, ezért ezt a jelemet Dorinára teszem” – mondta az artista, aki a további gondolatát egyenesen a lánynak a szemébe mondta.

Mindazok ellenére, hogy többször felkínáltam, eddzünk, gyakoroljunk, fejlesszük magunkat, legalább a púpot vegyük ki a hátunkból, mert görnyedten nem lehet erőt kifejteni.

„Az, hogy a játékokat a felénél abbahagyod, nem bírod végigcsinálni, sajnos egy olyan hiányosságod, amit pótolni kell” – zárta szavait.

Rippel Feri Farm VIP
Rippel Feri durva kritikát fogalmazott meg Dorina ellen (Fotó: TV2)

Végül a piros csapat szavazatai alapján Dorina 3, Rippel Feri 3, Sánta Laci pedig egy útilapuval gyarapodott. Egyenlő szavazat alapján pedig a védett játékosnak, ez esetben Hadas Alfrédnak kellett eldönteni, ki fog párbajozni. Ő a lány mellett döntött, aki ezúttal is Szabó Simont kérte segítségül döntése meghozatalában. Végül Sánta Lászlóra esett a választása, így kihívottként a színész dönthetett arról, erő, ügyességi vagy logikai párbajnemben mérik össze az „erejüket”. Az erőt választotta, ami végül Dorina vesztét okozta, így neki kellett elhagynia a játékot.

Azt tanultam meg legjobban, kik az igazán fontos emberek, kik azok, akik hisznek bennünk. Nekem ez hatalmas tanítás volt. Itt vagyok a felnőttek világában, úgy gondolom, így is nyertesként szállok ki, mert bizonyíthattam a családomnak, a páromnak és saját magamnak is” – ezekkel a gondolatokkal búcsúzott csapattársaitól és a Farm VIP játéktól Dorina.





 





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás