Csepregi Éva: „Az én életemből már csak az unoka hiányzik”





Nagy az összetartás az énekesnő családjában, náluk igen komoly szerepet játszanak a közösen töltött percek is.



Megosztás
Szerző: Betti
Létrehozva: 2023.12.16.
Csepregi Éva Heatlie Dávid Heatlie Dóri

Sűrű hétköznapjai vannak a Neoton énekesnőjének, hiszen a januári koncertjére való felkészülés miatt nehezebb megszervezni az ünnepek részleteit. Abban ugyanis egészen biztosak, hogy idén is sokan szeretnének összegyűlni a karácsonyfa körül.

Csepregi Éva
Csepregi Éva törekszik arra, hogy értelmes időt töltsön családjával. (Fotó: HOT! magazin)

Nem könnyű nálunk összeszervezni az ünnepeket, hiszen két családnak kell alkalmazkodnia, hogy mindenkiből jusson a gyerekeknek: mi a főváros közelében élünk, a menyem, Dóri szerettei pedig Sárbogárdon. Úgyhogy ilyenkor sűrűek a telefonhívások, hogy ki, mikor dolgozik, hogyan van lehetősége fogadni bennünket” kezdte Éva a hot! magazinnak.

„Idén szeretném elérni, hogy mindenki egy ajándékot kapjon”

A díva számára fontos a szeretteivel töltött idő, emiatt konkrét elképzelése van azzal kapcsolatban, hogyan szeretné tölteni a karácsonyt.

Ragaszkodom hozzá, hogy hármasban ünnepeljük a szentestét. Utána mehetnek a gyerekek, amerre szeretnének, csak 24-én legyen együtt a család: erre vágyom mindig. Ételek szempontjából sokkal visszafogottabbak leszünk, hiszen hamarosan itt a január 6-i életmű-koncertem, a ruhák pedig már készülnek rá, így ilyenkor érdemes visszafogni a mérhetetlen étvágyunkat” tette hozzá nevetve az énekesnő.

Dávidot a szülei úgy nevelték, hogy becsülje meg, amije van, emiatt sokkal nagyobb körültekintéssel vág neki az ajándékvásárlásnak.

„Anyáék mindig figyeltek a mértékletességre. Idén azt szeretném elérni, hogy mindenki egy ajándékot kapjon, hogy ne ez legyen a fókuszban az ünnepek közeledtével”   magyarázta Dávid.

Öröméhez már csak egy unoka hiányzik. (Fotó: HOT! magazin)

„Majdnem minden héten találkozunk”

Tizenötnél is többen gyűlnek össze az ünnepekkor, népes a család, így érthető, hogy igazi nagy banzájt szeretnének csapni, sok ember részvételével.

„A nővéremnek unokái születtek, így egyre többen vagyunk. Az én életemből már csak az unoka hiányzik, de Dávidék rajta vannak az ügyön. Az igazi boldogság az lenne, ha a következő karácsonyt már egy aprósággal tölthetném mesélte Éva.

A fesztivál- és klubszezon alatt anya és fia járják az országot, ettől függetlenül igyekeznek alkalmat találni arra, hogy a színpadon kívül is tudjanak minőségi időt együtt tölteni.

„Próbálunk időt szakítani egymásra, szerintem majdnem minden héten találkozunk, együtt ebédelünk vagy elmegyünk moziba. Törekszünk arra, hogy értelmes időt töltsünk együtt, és ne csak a koncerteken, mert az mégsem olyan, mint a privát életben. A zenélés alatt megszűnik az anya-fia kapcsolat: a zenész a zenésszel együtt szórakoztat” mondta Dávid.

VI__0173
Anya és fia együtt él a színpadon. (Fotó: Végh István)

Anya és fia egy színpadon

Dávid még egészen fiatal volt, mikor 2007-ben bekerült a Neotonba. Bardóczi Gyulát váltotta a dobfelszerelés mögött, azóta pedig a neve összeforrt a zenekaréval.

Életműkoncertre készülnek

2024. január 6-án az Arénában lép fel Csepregi Éva az életműkoncertjével, ahol eddig soha nem látott show-t visz színpadra.

„A Neoton természetesen ott lesz a koncerten, hiszen ők is az életművem részei, de nemcsak ők kísérnek majd engem, hanem egy összeválogatott, vérprofi zenészekből álló banda is: a próbák alatt úgy éreztem, olyan, mintha ezer éve ismernénk egymást” mesélte Éva.

Dávid neve mára összeforrt a zenekaréval. (Fotó: HOT! magazin)




 





Ezeket olvastad már?
Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Akkor és most: úgy megváltoztak mára a Barátok közt szereplői, rájuk sem ismerni – galéria

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Házasság első látásra: kiderült az igazság az egyetlen házasságban maradt párosról

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Óriásit hibáztak az orvosok, elhunyt a 28 éves sztáranyuka

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Hatalmasat nőtt Szabó Zsófi kisfia, Mendel már igazi nagyfiú

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás