Szívszorító: a Jóbarátok-ház előtt emlékeztek Matthew Perryre - Videó!





Nem szűnik a gyász.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.11.01.
Matthew Perry Jóbarátok gyász

A New York-i Jóbarátok-ház előtt tartottak megemlékezést Matthew Perry rajongói. Az ikonikus utcasarkon hatalmas halomban gyűltek a virágok, ahogy lerótták tiszteletüket az emberek, akiknek szívébe belopta magát Chandler Bing megformálásával.

Fotó: AFP

Ahogy arról már beszámoltunk, a sztár 54 éves korában hunyt el kaliforniai otthonában. A közkedvelt sorozat hat főszereplője közül ő volt a legfiatalabb, mégis többször került közel a halálhoz. Súlyos függőségektől szenvedett, alkohol- és drogproblémái voltak, és a forgatások alatt volt olyan időszak, amire nem is emlékezett. A 2010-es évek elején sikerült lejönnie az alkoholról, viszont a fájdalomcsillapítókat továbbra is szedte. 

Eredetileg játszott volna a 2021-es Ne nézz fel! című filmben, de a forgatások kezdeti szakaszában gyógyszer-túladagolás miatt rosszul lett- és kómába is került. Az orvosai ekkor azt mondták, csak 2 százalék esély van rá, hogy felébredjen, mégis magához tért. Az amerikai hatóságok közlése szerint halálában sem alkohol, sem kábítószer nem játszott szerepet.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás