„Annyiszor menekültem meg a haláltól” – Matthew Perry megérezte a tragédiáját





Ezeket mondta egy hónappal ezelőtt.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.10.29.
Módosítva: 2023.10.29.
Matthew Perry gyász halál

Ahogy arról már beszámoltunk, az éjjel saját otthonában meghalt Matthew Perry. A Jóbarátok sztárjának holttestére asszisztense talált rá. Az előzetes vizsgálatok szerint halálát fulladás okozta, többet majd a hatósági vizsgálatok deríthetnek ki.

Fotó: AFP

Az viszont tény, hogy az 54 éves színész régóta foglalkozott a halál gondolatával. Néhány hónapja egy könyvfesztiválon elmondta, hogyan szeretné, hogy halála után emlékezzenek rá.

Aki élte az életet, jól szeretett, jól élt, és segített az embereken. Hogy összefutni velem jó dolog volt, és nem valami rossz

– fogalmazott a furcsa felvetésre hozzátéve, hogy hiába büszke a Jóbarátok örökségére, nem ez az első dolog, amire vágyna, hogy az embereknek eszébe jusson róla.

A Jóbarátokról, szerelmeiről és a Rettenet című önéletrajzi könyvéről szóló őszinte beszélgetés során Perry olyan történeteket mesélt, amelyek megnevettették a közönséget, de nem zárkózott el attól sem, hogy megvallja a drogokkal kapcsolatos megrázó élményeit – írta a hirado.hu

Emberi dolog, hogy mindig jobban akarjuk érezni magunkat. Minden függő és alkoholista ezt akarja. De ez a vágy sokakat megöl

– mutatott rá, hangsúlyozva, hogy memoárjának megírása segített neki a gyógyulásban, mert az írás enyhítette a szorongását és depresszióját.

Annyiszor menekültem meg a haláltól, hogy kell, hogy legyen valami oka

– mondta akkor. 

Most pedig ennek az időszaknak vége, többször nem tudja elkerülni a halált. Mellette kábítószert nem találtak, és idegenkezűségre utaló nyomot sem, de csak az orvosszakértői vizsgálat adhatja meg a végső választ a mindenkiben megfogalmazódó kérdésre: miért kellett meghalnia.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás