Szakítása után újabb súlyos dologgal kell szembenéznie Széphalmi Juliskának

Úgy gondolja, a sors ismét figyelmeztetést küldött számára.



Megosztás
Szerző: Piréz
Létrehozva: 2023.11.12.
Módosítva: 2023.11.12.
Széphalmi Juliska baleset műtét

Néhány napja egy balettórán megroppant Széphalmi Juliska térde, amit két éve egyszer már műtöttek. A táncosnő először azt gondolta, hogy nem történt nagyobb baj, ám pénteken kiderült, hogy újra kés alá kell feküdnie.

Fotó: Markovics Gábor

A múlt hétvégén még végigcsinálta az Az operaház fantomjának húszéves jubileumi műsorát, de vasárnap estére be kellett látnia, hogy nem tud többet így színpadra állni. Az MRI-vizsgálat kiderítette, hogy porcleválása van, amit operálni kell, viszont ha már erre sor kerül, beépítenek egy plusz stabilizáló szalagot is. Ezután négy hónapot vesz igénybe a felépülése, ami újabb kiesést jelent számára a munkából. Viszont úgy gondolja, a sors ismét egy figyelmeztetést küldött számára.

Ezek és a hasonló dolgok nem véletlenül történnek. Hiszem, hogy az élet újra megálljt parancsolt nekem

– fogalmazott a Borsnak

Tény, hogy az utóbbi időben sok problémája volt, a szakítása miatt is nehezebb időszakot él meg, de igyekszik magával foglalkozni és továbblépni, megérteni, mi vezetett idáig. Meggyőződése, hogy ha tanul a történtekből, erősebben fog kikerülni belőle.

Tudom, hogy a nagyon lentből pozitív végkifejlet lesz. Próbálom ezt az időt magamra fordítani. Muszáj, hogy tudatosítsak dolgokat, és tovább kell gondolni, mi az utam

– mondta a művésznő, aki közösségi oldalán is megosztotta félelmeit.

 

 

 









Top hírek





Hírlevél-feliratkozás