„Ha megtudom, melyik utcában van, messze elkerülöm” – Rékasi gyűlöletcunamit indított Szabyest ellen





Úgy tűnik, nem enyhül a Rékasi Károly és Szabyest közötti konfliktus. A színész megdöbbentő kijelentést tesz csapattársáról: a magánéletében messziről el fogja kerülni a dalszerzőt.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.11.30.
Módosítva: 2023.11.30.
TV2 Farm VIP Szabyest Rékasi Károly gyűlölet

Rékasi Károly és Szabyest az első pillanattól kezdve nem szimpatizál egymással. A Farm VIP-ban eltöltött idő alatt nem volt olyan nap, amikor ne feszültek volna egymásnak. A színművésznek mostanra teljesen elfogyott a türelme, a fiatal zenész jelenléte is irritálja. Persze nincs ezzel egyedül, ugyanis többek szerint bármit mond vagy csinál a dalszerző, abban mindig van kivetnivaló. Szabyt folyamatosan kibeszélik a háta mögött, és társai gúnyosan megjegyzik, vajon látta-e már orvos vagy pszichológus a viseltes dolgai miatt. Rékasi ezen a ponton fejti ki kendőzetlen őszinteséggel a fiatal énekesről a véleményét.

Farm VIP sárga csapat
Lakatos Levente, Vajda Johnny és Rékasi Károly  együtt röhögték ki csapattársukat (Fotó: TV2)

Van egy csoporttársam, akivel kapcsolatban egészen biztos vagyok, ha bármikor innen kikerülök, vége lesznek ennek a versenynek, ha megtudom, hogy melyik utcában van, azt messze elkerülöm.

„Mondtam az elején, hogy aki a tudását mesekönyvekből szerzi az állatgondozáshoz, az nagyon aranyos és szeretnivaló, de előbb-utóbb be fog csukódni az a fránya mesekönyv, és szembe jön az élet” – gúnyolta ki Lakatos Leventével közösen Szabyt a színész. „Viszont azon magamban jót derültem, hogy napok óta viszi a bocisétáltatás projektet. Jászberényben kiröhögnének engem – én onnan származom. Időnként jól kezelem, ha valaki teljesen, úgy mondják nálunk a színpadon, hogy képességtelen. Miközben felruházza magát azzal, hogy nem tehet róla, hogy szereti az állatokat. 

A nyelvemen volt, de nem mondtam ki: »hogy ez nem normális«.

„Édes kicsi húsom, én most éppen az alól a tehén alól tolom el a szart, amit a nagy állatszereteteddel éppen eltaszítottál magadtól. Mert egyik reggel azt mondta, nem kellenek a tehenek. Miért, a tehén nem állat? Nem, jószág, és magasabb rendű, mint néhány ember” – utalt ezzel Rékasi versenytársára.

Farm VIP Szabyest
Szabyest az első naptól fogva szálka csapattársai szemében (Fotó: TV2)

A mai napon nem az egyetlen vita lesz a sárgáknál, és milyen meglepő, hogy a többi kirobbantója szintén a színművész lesz. Sérelmezi, hogy állandóan ő mosogat, ám arra nem számít, hogy a kialakuló beszélgetésből végül ő jön ki rosszul. Megsértődik, és hátrahagyja társait.

De hogy hova fajul az újabb vita Ripli Zsuzsi, Vajda Johnny és Rékasi Károly között, a csütörtök esti adásból kiderül.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás