RETRO RÁDIÓ

Újabb veszteség sújtja a Farm VIP sárga csapatát

Tovább fokozódik a feszültség a sárga csapat tagjai között. Ráadásul a mai rablásban sem tudtak győzedelmeskedni.Megosztás
Szerző: Cs.G.
Létrehozva: 2023.11.23.
Módosítva: 2023.11.23.
Farm VIP stressz feszültség

A héten elkezdődött a Farm VIP, és a csapatok már bele is vetették magukat az első termelési feladatba. Míg a pirosakat egyre jobban összekovácsolja ez a feladat, addig a sárgák között egyre nagyobb az ellentét. Mint arról korábban a Bors is írt, emiatt a csapat elvette a vezető szerepet Rékasi Károlytól és Vajda Johnnynak adta azt. Ám a megpróbáltatások itt nem értek véget, ugyanis a mai napon egy rablás játékra került sor, ahol a tétet az elkészült munkák jelentették.

A csapatok feladata az volt, hogy a szókirakó tálcára négy-négy játékosnak betűtornyot kellett építenie. A csapatok hősiesen küzdöttek az ügyességi játékban. Szoros és kiegyenlített volt a küzdelem, de végül a pirosok jártak sikerrel. Ezért a veszteseknek át kellett adniuk a már elkészült két széküket. Az igazi meglepetés azonban csak ezután köetkezett: Rippel Feri a sajátjaik közül felajánlott egy széket a vesztes csapatnak. Bár hiába a kedves gesztus, a sárgákon látszódott a csalódottság. Vajon sikerül a nehézségeken túllépniük Rékasi Karcsiéknak a elkövetkező időszakban?

Rékasi Károly kiverte a biztosítékot

A sárgák elégedetlensége napról-napra fokozódott a színésszel szemben. Többen ugyanis úgy gondolták, Rékasinak kötelessége lenne a feladat során mindenkivel kommunikálni. Szerintük nem tudja megfelelően levezényelni a csapatfeladatot. Ripli Zsuzsi szerint ebben a kihívásban másnak kellene kézben tartania a komoly jelentőséggel bíró munkát.

Az esti beszédnél, ahogy hallgattam Karcsit, tök jó volt, amit elmondott, csak nem éreztem, hogy napközben a termelés során is ott lett volna mellettünk, hogy támogatott volna minket, egyszerűen csak csinálta a dolgát. Ha Karcsinak a viselkedése nem változik meg ezzel kapcsolatosan, ha nem fogja össze a csapatot, nem látja át a munka egészét és nem tudja összetenni és összekapcsolni a folyamatokat egymáshoz, nagyban lelassítja majd a termelést, ha nem lesz felügyelve

 – fejtette ki véleményét korábbi adásban Johnny, aki végül átvette a brigádvezetői feladatokat a színésztől.

 

Ezeket olvastad már?
Tóth Veráék fél évvel az esküvőjük után végre nászútra mentek

Tóth Veráék fél évvel az esküvőjük után végre nászútra mentek

Rúzsa Magdi friss videója láttán kitört a kommentháború

Rúzsa Magdi friss videója láttán kitört a kommentháború

„Ha nem gyógyulok meg, akkor vége a dalnak" – Bodnár Attila dámai vallomást tett

„Ha nem gyógyulok meg, akkor vége a dalnak" – Bodnár Attila dámai vallomást tett

Gianni Annoni arra vágyott, hogy édesapja büszke legyen rá

Gianni Annoni arra vágyott, hogy édesapja büszke legyen rá

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás