Lelepleződött: ezt érzi Katalin hercegné, amikor meghallja Meghan Markle nevét





Ez nem fogja elősegíteni a békülést.



Megosztás
Szerző: KL
Létrehozva: 2023.11.27.
királyi család katalin hercegné Meghan Markle

Köztudott, hogy Katalin hercegné és Harry herceg annak idején nagyon jó kapcsolatot ápolt egymással, viszont Meghan Markle-lel nem igazán találta meg a közös hangot. Ez pedig nem segít ebben a helyzetben, amikor sokak szerint békülésre lenne szükség.

Vilmos és Katalin, család
Katalin hercegné „tréfásan megborzong”, amikor meghallja Harry herceg feleségének a nevét (Fotó: Max Mumby/Indigo / Getty Images)

Az árkokat pedig most tovább ássa az, hogy Katalin hercegnéről kiderült, hogy „tréfásan megborzong”, amikor meghallja Harry herceg feleségének a nevét. Mindez Omid Scobie riporter könyvéből derült ki – a szerző mélyen beleásta magát a királyi család életébe. 

A két nő korábban sem beszélgetett sokat egymással, pláne azóta nem, hogy Meghan és Harry 2020-ban elhagyta az Egyesült Királyságot. Utoljára II. Erzsébet királynő halálakor találkoztak, de kettejük között akkor is fagyos volt a hangulat. Katalin egy dolgot nagyon sajnál, hogy Harryvel így megromlott a viszonya.

Közel állt Harryhez, és mindig szeretettel fog visszagondolni ezekre a pillanatokra… és a kapcsolatára, amelyet a gyerekeikkel ápolt… de semmiképpen sem tudna megbízni bennük a sok interjú után

– mondta egy, a királyi családhoz közel álló forrás.

A riporter könyvéből nemcsak az derült ki, hogy a Katalin hogyan érez Meghan neve hallatán, hanem az is, hogy nagyon hideg tud lenni azokkal az emberekkel, akiket nem kedvel, Harry felesége pedig soha nem volt a szíve csücske.

Több időt töltött azzal, hogy Meghanról beszélt, mint amennyit vele – idézi a kötet szerzőjének szavait a Pagesix.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás