Itt a fordulat: visszatér Váradi Jani, a Sztárban sztár leszek! kiesője





A két jó barát együtt állt a kiesés szélén a veszélyzónában. Váradi Jani bevallotta, nagyon örül Tasi Dávid továbbjutásának.



Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.20.
Váradi Jani Pápai Joci Sztárban Sztár leszek! Tasi Dávid

Hatalmas meglepetés történt tegnap este a Sztárban sztár leszek! élő adásában. Pápai Joci versenyzője, a nagy esélyesnek titulált Váradi Jani távozott a versenyből, ráadásul úgy, hogy jó barátjával, Tasi Dáviddal álltak veszélyzónában. Nehéz pillanatokat láthattunk a stúdióban, ami mindenkit meglepett, de a nézők könyörtelenül döntöttek.

Sztárban sztár leszek!
A két énekes nem volt hálás a tegnap estéért – Fotó: MG

Jó barátjával állt kiesőzónában

Nehéz pillanatokat élt meg Jani a színpadon, ugyanis akárhogy is alakul, nem lett volna fájdalommentes a végkimenetel. Vagy neki, vagy Dávidnak kellett volna távozni, akivel az elmúlt hetek alatt egy nagyon jó barátságot alakított ki.

Hát nagyon jó érzések vannak bennem. Nagyon sok új élménnyel és sok pozitív tapasztalattal lettem több a műsor ideje alatt ” – kezdte egy nagy levegővétel után Jani a Metropolnak, aki megjegyezte, nagyon örül, hogy jó barátja, Tasi Dávid jutott tovább.

Váradi Jani
Váradi Jani örül barátja továbbjutásának – Fotó: Markovics Gábor

Végtelenül hálás

Janinak van egy gyönyörű családja. Felesége és babájuk minden egyes nap a maximumon támogatták az énekest, hogy jól tudjon készülni.

Az első dolog az lesz, hogy hazamegyek és szépen befekszem a kis családomhoz az ágyikóba, mert már nagyon hiányoznak. Iszonyat sok időt és energiát kellett hogy beleadjak a műsorba, így sajnos otthon nem tudtam ott lenni annyira, amennyire szerettem volna” – vallott őszintén az énekes, aki végtelenül hálás a családjának.

Nem áll meg

Janinak már eddig is voltak slágerei, de ez az a pont, ahol nem fog megállni. Nem csak egy zenét, hanem egy egész lemezt tervez a piacra dobni.

A lemezem elkészülési folyamata már a műsor előtt elkezdődött. Már csak apró finomítások vannak hátra, hogy teljesen kész legyen az album. Tizenhat dal lesz a lemezen, ami már csak jövő év elején fog megjelenni” – jegyezte meg Váradi Jani, művésznevén JBOY, aki zenésztársával, Hekiiivel többmilliónyi kliplejátszást hozott össze az elmúlt évekből.





 





Ezeket olvastad már?
Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Forog a királynő a sírjában: Meghan már megint botrányosan viselkedik

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Most jött! Kulka Jánost választották Tordy Géza helyére a Nemzet Színészei

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Hiába várták Korda Györgyöt és Balázs Klárit: komoly döntést hozott a házaspár

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Emlékszel még a Mrs. Doubtfire sztárjaira? Így néznek ki 31 év után

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás