RETRO RÁDIÓ

Hoppá! Újabb világsztárt kaptak le egy budapesti étteremben – Videó

A hollywoodi filmsztárok imádják a magyar fővárost, jelenleg is több világsztár forgat Budapesten.Megosztás
Szerző:
Létrehozva: 2023.11.05.
Módosítva: 2023.11.05.
Világsztár forgatás Budapest

Egyre több filmet forgatnak Magyarországon, azon belül is Budapesten, ezért ma már nem meglepő, ha egy világsztár jön velünk szembe. A hírességek közül sokan bele is szerettek a magyar fővárosba, élvezik, hogy az itteni rajongók nem agresszívak, nem nyomulnak annyira, így akár testőr nélkül, észrevétlenül elvegyülhetnek a pesti forgatagban, fedezhetik fel a város szépségeit. 

Budapest
A világsztárok is imádják Budapestet. (Fotó: Szigetváry Zsolt)

Mark Strong imádja Budapestet

Nem az első alkalom, hogy a brit színész, Mark Strong hazánkban forgat és mindig szívesen tér vissza a magyar fővárosba. Ő is azok közé a felkapott filmsztárok közé tartozik, aki bárhol forgat, egyedül, mindenfajta védelem nélkül elindul felfedezni a várost. Így mondhatjuk, Mark Strong már ismeri Budapestet, ráadásul néhány magyar szót is tud. 2010-ben ugyanis a Suszter, szabó, baka, kém című kémtörténetet is itt forgatták, amiben be kellett magolnia pár mondatnyi magyar szöveget, ezek helyes kiejtésében partnere, Mucsi Zoltán adott tanácsokat, és Kálloy-Molnár Péternek jutott a megtiszteltetés, hogy hátba lőheti a brit színészt. A jelenetben feltűnik még Csuja Imre, valamint Ganxsta Zolee anyukája is. A színésznek még egy magyar kötődése van, dolgozott Szabó Istvánnal, A napfény ízében Sors Ádámot alakította.

Na de térjünk vissza napjainkra, Mark Strong jelenleg a Dűne előzménysorozatának forgatása miatt tartózkodik Budapesten. Javicco Corrino császárt alakítja majd a Dune: The Sisterhoodban. A forgatás várhatóan év végén, de legkésőbb 2024 elején zárul majd le véglegesen. A munkálatok már korábban megkezdődtek, mint ahogy a színészek ideértek. 

A világsztár tegnap a magyar sztárok egyik kedvenc éttermében, a Türkizben vacsorázott, ahol természetesen a neki kijáró tisztelettel fogadták. 

 

Ezeket olvastad már?
Így néz ki meztelenül, ébredés után Ördög Nóri

Így néz ki meztelenül, ébredés után Ördög Nóri

G.w.M is megerősítette Kulcsár Edina várandósságát, ezt mondta

G.w.M is megerősítette Kulcsár Edina várandósságát, ezt mondta

Nigériai rapper dolgozta fel Zorán dalát – Videó

Nigériai rapper dolgozta fel Zorán dalát – Videó

Ilyen cuki kislány volt Király Linda!

Ilyen cuki kislány volt Király Linda!

Top hírek

Ezek is érdekelhetikHírlevél-feliratkozás