Cooky rajong a karácsonyért, már novemberben is

A népszerű műsorvezető háza úgy világít, mint az Andrássy út. A karácsonyfát lassan felállítja, az ajándékokat pedig már részletesen kitalálta.Megosztás
Szerző: N. K.
Létrehozva: 2023.11.23.
Módosítva: 2023.11.23.
Cooky gyerekek karácsony

Cooky és családja már most óriási lendülettel készül a karácsonyra. A francia származású magyar celeb ugyanis rajong ezért az ünnepért, és lapunknak is szívesen áradozott róla. 

A ház nálunk már teljesen ki van világítva, mint az Andrássy út. Az az igazság, hogy bár én felnőtt vagyok, repülőgépet és műsort vezetek, valamint apukaszerepet is ellátok, karácsonykor mégis kisgyerek maradok

– mondta viccelődve Cooky a Metropolnak. 

VI__5749
Cooky már most készül a karácsonyra (Fotó: Végh István)

Hamarosan jöhet a karácsonyfa is 

A műsorvezető most elutazik pár napra munkaügyben, de amint visszatér Magyarországra, rögtön felállítják a karácsonyfát. Ezt már feleségével is előre megbeszélték, ugyanis kiemelt egy fontos dolgot a hagyományokkal kapcsolatban: 

A franciáknál egyértelmű, hogy már minden készen áll a karácsonyra legkésőbb november végéig. Ehhez pedig szeretem tartani magam.

Cooky és párja, Szécsi Debóra (Fotó: Sulyok László )

És a gyerekek? 

A nagy felkészülési lázból bizony a gyerekek sincsenek kihagyva. Cooky két kisfia abban a szemléletben nőtt fel, hogy ilyenkor a Jézuska mindent lát. Ez szerencsére nem ijeszti meg őket. Udvariasak, figyelmesek és kedvesek, vagyis Cooky megfogalmazása alapján egyáltalán nem gengszterkednek. 

Kérdésünkre örömmel válaszolt arra is, hogy írnak-e kívánságlistát a kisfiúk. 

Mondtuk nekik, hogy írni kell levelet a Jézuskának. Viszont szinte biztosan tudjuk, hogy mit fognak kérni. A 4 éves kisfiam biciklizni szeretne nagyon, a 6 éves pedig új focicipőt vagy valamilyen sportszerelést szeretne

– mesélte Cooky. Majd romantikusan a feleségét is megemlítette: 

Bár beszéltünk róla a párommal, hogy egymásnak ne ajándékozzunk, számomra ez mégis fontos. A feleségem is megérdemli, hogy kapjon valamit ilyenkor!

A francia származású férfi nagyon szeret adni. Karácsonykor pedig különösen fontos neki, hogy ajándékozhasson, és hogy megadja a módját ennek az ünnepnek. 

NZ2_4352
Cooky nagyon szeret időt tölteni a családjával (Fotó: Nagy Zoltán)
 

Top hírekHírlevél-feliratkozás