Akárcsak G.w.M: egy köteg húszezressel provokál a magyar sztár özvegye – Fotó





A megszerzett összeg ráadásul nem is kemény munka, hanem szerencsejáték eredménye.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.11.09.
Gábor Zsazsa Frédéric von Anhalt Budapest pénz kaszinó

Bár a 2016-ban elhunyt Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceg állítása szerint meglehetősen vagyonos, mégis nagy öröm érte Budapesten, ugyanis ötmillió forintot sikerült bezsebelnie az egyik belvárosi kaszinóban. 

Zsa Zsa Gabor's urn buried in Budapest
A herceg Gábor Zsazsa magyarországi temetésén Fotó: dpa/picture-alliance

A Németország és Magyarország között ingázó, koros herceg nem is hezitált túl sokáig, el is büszkélkedett azzal, mennyit sikerült zsákmányolnia Fortunának, a szerencse istennőjének köszönhetően.

Von Anhalt büszkén mutatta meg a nyereményét Fotó: Facebook

G.w.M-ről vett „példát”?

Bár szinte teljesen kizárt, hogy Von Anhalt akár valaha is hallott Varga Márkról, művésznevén G.w.M-ről, mégis ugyanúgy provokált az anyagi helyzetével. Kulcsár Edina párja ugyanis tavaly nyáron az Instagram-történetében mutatta meg, hogy számára nem ritka, ha többmilliós készpénzzel jár-kel a városban. Ki tudja, hátha van olyan hely Budapesten, ahol még mindig nem lehet kártyával fizetni.

A kép mellé pedig csak ennyit írt: „Vlogger leszek, ha nagy leszek. Fáradt hétfő.”

Még jó, hogy G.w.M autójában bőven van helye a készpénznek Fotó: Instagram

Megszállottan keresi az örökösét

A 2016 decemberében elhunyt Gábor Zsazsa özvegye számos embert vett a nevére, de csak a 2021 decemberében az akkori kedvenc, az örökbefogadott Kevin Feucht örökölhetett volna Von Anhalttól, őt azonban kitagadta a saját leszármazottal nem rendelkező idős férfi, aki pár héttel ezelőtt (újabb) őrült ötlettel rukkolt elő.

Azt vette a fejébe, hogy felfogad maga mellé egy testőrként is funkcionáló asszisztenst, aki kísérgeti őt a nagyvilágban. Természetesen mindezt nem ingyen tenné, Von Anhalt ugyanis nagylelkű ember. Havonta 10 ezer dollárt, vagyis 3,6 millió forintnak megfelelő összeget fizetne az illetőnek határozott időtartamra, november 10-től jövő február 6-ig. Bár a kecsetető ajánlat után biztos sok hölgynek is felcsillan a szeme, egyértelmű, hogy Frédéric leginkább férfiakat keres, legalábbis az eddigi tendenciák alapján.

„Adoption also an option” – írta a herceg a bejegyzéséhez, ami annyit tesz, hogy az örökbefogadás sem elképzelhetetlen.

Vajon a kiválasztott szerencséssel is járná majd a budapesti kaszinókat némi jackpotban reménykedve?





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás