Nem hiszed el, kinek az özvegye érkezett újra Budapestre, vajon miben mesterkedik?





A herceg első útja egy magyaros étterembe vezetett a Dunaparton. Minden bizonnyal nagyon hiányzott már neki egy kiadós gulyás.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.08.23.
Gábor Zsazsa herceg Frédéric von Anhalt Budapest

A magyar fővárosban búcsúztatja a nyarat a 2016-ban elhunyt Gábor Zsazsa özvegye, Frédéric von Anhalt herceg! Az eredetileg Amerikában élő férfi előzetes bejelentés nélkül tette meg ezt a hosszú utat, egyelőre rejtély, miért időzik Budapesten, de nem kizárt, hogy a legendás szépségű színésznő legféltettebb kincsei, relikviái miatt kell intézkednie.

1960-1969 Actor / Actress
A legendás szépségű Gábor Zsazsa 2016-ban hunyt el (Fotó: Keystone Press Agency)

Gulyásleves a rakparton

A hivatalos ügyintézés előtt Anhalt herceg áldozott egyet a gasztronómia oltárán. Méregdrága, márkás baseballsapkával a fején fogyasztott el egy tányér ínycsiklandozó és tartalmas gulyáslevest, nem sokkal később pedig arra lett figyelmes, hogy két zenész is körbeveszi, hogy elkápráztassák egy virtuóz hegedűjátékkal.

A herceg és a vacsorája (Fotó: Facebook)

„Ez egy álomvilág” – írta a herceg a 24 órán keresztül elérhető Facebook-történetében.

Anhaltot elkápráztatták a zenészek (Fotó: Facebook)

Emlékmúzeum nyílt a díva tiszteletére

Hatalmas ünnepség keretein belül nyílt meg 2022-ben a Zsazsa Gabor Múzeum. A tárlatnak helyet adó ORIGO Filmstúdióban megjelent a 2016-ban elhunyt magyar származású díva özvegye, Frédéric von Anhalt herceg is, aki személyesen adományozott néhány felbecsülhetetlen értékű relikviát a múzeumnak – ezzel egy csipetnyi Hollywoodot csempészve Magyarországra.

A herceg Zsazsa egykori vörös szőnyeges ruháit, a róla megjelent újságcikkeket, értékes könyveket, bútorokat és magánlevelezéseket bocsátott a magyar állam rendelkezésére.

Sőt, a Borsnak elárulta, hogy legféltettebb kincsét is a múzeumnak ajándékozta, ami nem más, mint Gábor Zsazsa egykori íróasztala. A tömör fából készült súlyos bútordarab azért is fontos számára, mert Zsazsa halála után sokszor az íróasztalnál üldögélve vigasztalódott.

Könnyen lehet, hogy a herceg azért szelte most át az óceánt, hogy ismét a múzeumnak adjon valamit.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás