Séfek Séfe: eljött a nagy pillanat, ma este kiderül





Óriási a tét, ma este két versenyző távozik a Séfek Séfe versenyből. A bizonyítási vágy miatt azonban van, aki összeomlik.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.10.05.
Módosítva: 2023.10.06.
séfek séfe TV2 verseny nehézség feszültség

Öt versenyzővel nyit ma este a Séfek Séfe konyhája. Wolf András csapatából Gajdos Dávidnak, Vomberg Frigyesnél Ádám Orsinak és Zörgő Jánosnak, míg Krausz Gábornál Balogh Rolandnak és Fejes Rudolfnak van esélye, hogy bejusson a pénteki döntőbe. Óriási a tét, hiszen a korábbiakkal ellentétben ma már az első egyéni főzés után is elköszönnek a séfek egy versenyzőtől. Ma este két játékosnak ér véget a Séfek Séfe, és az is kiderül, kik fognak megmérkőzni a 10 millió forintos fődíjért, és a kéthetes franciaországi szakmai továbbképzésért, a világ egyik legnívósabb séf iskolájában.

Séfek Séfe
A piros csapat lány versenyzőjén óriási a nyomás (Fotó: TV2)

Ördög Nóra a műsor elején elárulja, mire számíthatnak az utolsó előtti napon a séfjelöltek.

Ma már csak magatokra számíthattok. Nincs csapatfőzés, nincsenek mellettetek a séfek menet közben, maximum a jó tanácsaik csenghetnek vissza a fületekben – kezdte a műsorvezető, aki a napi menetről is beszámol. – A séfek dönteni fognak, de nem hagyjuk őket egyedül ebben a helyzetben, mert nagyon nívós vendégek érkeznek a stúdióba már az első főzésnél is – fűzte hozzá Nóri, aki elárulta, a döntéshozók között több – a gasztronómiában komoly elismerést szervezett – Michelin-csillagos étterem tulajdonos, üzletvezető foglal helyet.

Séfek Séfe
Szerencsés Györgyi, Boldizsár Máté és Varga Vivien segít be a séfeknek a döntésben. (Fotó: TV2)

A versenyzők biztos bázisként maguk mellett tudhatták séfjüket, egészen idáig… Van, akit ezt aggodalommal tölt el.

"Hiányozni fog, hogy a séf nem lesz itt. Tudtuk, hogy ez a pont el fog jönni. Reméljük, meg fogjuk állni a helyünket, és letesszük azokat a tányérokat, amiket elvárnak tőlünk" – mondta Balogh Roland.

A feladat ahogy eddig, ma sem lesz egyszerű. A versenyzők ugyanis egymásnak választanak ládát, amely azokat az alapanyagokat tartalmazza, amit fel kell használniuk a feladatban, plusz a főzési időt is ez határozza meg. Minden eddiginél jobban szeretnének bizonyítani, és vannak olyan versenyzők, akiknek ez rányomja a bélyegét a teljesítményükre. A stressz, az izgalom a tetőfokára hág, mégis – a legnehezebb pillanatokban is – a piros csapatban figyelnek egymásra.

"Próbálom Orsit is figyelni, ha esetleg bárhol kell neki segítség, akkor tudjam mondani. Azt látom, hogy a kis fejében kezd kialakulni a káosz" – mondta Zörgő János.

Zörgő János
Bár az egyéni főzés szakaszához érkezett a verseny, János segíteni próbál egykori csapattársán (Fotó: TV2)

A 2023-as Séfek Séfe legjobb női versenyzője viszont elégedetlen teljesítményével.

„Nagyon félek attól, hogy nem tudtam eleget pihentetni a kacsámat. Azért próbáltam még rá időt szánni, mielőtt pirítottam, hogy engedje ki a benne lévő folyadékot amennyire csak lehet. De hát, sajnos, nem volt sok időm" – mondta elkeseredve a szakács lány.

A ma esti adás elképesztő izgalmakat tartogat a nézők számára, mely 19:55-kor kezdődik a TV2-n.





 





Ezeket olvastad már?
Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Fürdéshez készül a kebelcsoda – mesés képeket osztott meg Emily Ratajkowski

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Jennifer Aniston álló mellbimbója szinte átdöfi a fehér felsőjét

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Lehullt a lepel! Kiderült, mi történt a Házasság első látásra sztárjaival

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Hoppá! Marics Peti szakmát vált? Nem hiszed el, mit tanult ki

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás