Nehéz percek: Tóth Gabi őt küldte haza elsőként a csapatából - Videó





Meghozta a döntését a mester.



Megosztás
Szerző: K. C.
Létrehozva: 2023.10.08.
Módosítva: 2023.10.08.
Tóth Gabi Sztárban Sztár leszek! kieső

Rendkívüli szabályokkal vette kezdetét a Sztárban sztár leszek! 4. évadának előshowja. A csapatok versenyzői párosával vívnak viadalt. A nézői szavazok döntenek a biztos továbbjutókról, még a mestereknek egy-egy versenyzőt haza kell küldeni. Tegnap Babetten és Majkán volt a sor, a mai napon pedig Tóth Gabit állították először nehéz döntés elé.

A vasárnapi adásban elsőként Halász Rebeka lépett színpadra a világhírű rapper, Nicki Minaj képében. A Super Bass című slágerét adta elő.

Rebeka párbajtársa Oláh Vivien lett. Beyoncé bőrébe bújva kereste az őrült szerelmet Oláh Vivien a Sztárban Sztár leszek! második élő show-jában. Majka meg is jegyezte, hogy egy kemény pasi kellene neki. 

Az első izgalmas percekben nagy volt a feszültség. A nézők azonban döntöttek és Halász Rebekát juttatták tovább, aki így elsőként biztosította a helyét Gabi csapatában. Ezután nem is kellett sokat várni és kezdetét vette a második párbaj Gabi versenyzői között. 

A háromszoros Grammy-díjas angol énekes Ed Sheeran alakjában adta elő Szathmáry Ádám a Bad Habits című számot. 

Aztán megérkezett Solymára Matyi. A Depeche Mode frontembereként, Dave Gahan-ként borzolta fel a kedélyeket a Personal Jesus című számmal. 

A nézői szavazatok alapján másodikként jutott tovább Solymár Matyi. Így Gabinak döntenie kellett két versenyzője közül, hogy kit küld haza és kit visz tovább magával. Nehéz percek következtek, a mesternek ugyanis nagyon nehezen ment a döntést. 

„Ha a karrieremre nézek, hogy mi adta meg nekem a löketet. A technika vagy az energia, vagy a technika és az energia egyben. Akkor az alapján az én döntésem az, hogy akit viszek tovább a műsorban… Istenem… Nagyon nehéz kimondani ezt, hogy itt állnak velem szemben és tudom, hogy milyen érzés egy ilyen tehetségkutatóban az ő szemszögükből, mennyire fontos ez. Sokszor visszajönnék erre a kezdőpályára. Sok mindent másképp tennék és nem biztos, hogy bántam volna, hogyha kiesek hamarabb. Lehet, hogy egy másabb úton haladtam volna. Ezért annak, akinek most vége lesz annak azt mondom, hogy ne bánja meg, mert csodálatos dolgokat hozhat az élet attól, hogy ennek a műsornak most vége van. Viszont, akit most viszek magammal tovább az Oláh Vivi” - mondta Gabi.

Az élőshow második részének első kiesője így Szathmáry Ádám lett. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás