Egyre rejtélyesebb Matthew Perry halála, íme a halottkém jelentése - Videó





A Jóbarátok sztárjának halálhírét vasárnap reggel jelentették be.



Megosztás
Szerző: Doris
Létrehozva: 2023.10.30.
halottkém Matthew Perry Jóbarátok

Továbbra is rengeteg a kérdőjel Matthew Perry halálával kapcsolatban. A Jóbarátok című, legendás sorozat Chandlerjét a Los Angeles-i otthonában találták holtan, egészen pontosan a jakuzziban. Mindössze 54 évet élt.

Matthew Perry
Egyre rejtélyesebb Matthew Perry halála Fotó: Armando Gallo / Fotó: Northfoto

A Mirror arról számolt be, hogy nyilvánosságra hozták azt az utolsó telefonbeszélgetést, amit a színész házából indítottak; ezt már Perry holttestének megtalálása után rögzítették. 

A Jóbarátok sztárjának asszisztense a 911-es segélyhívót tárcsázta remegő kézzel, miután meglátta, mekkora a baj. A telefonbeszélgetést a TMZ szerezte meg, ebben hallható a "23-as mentés", ami a helyi tűzoltókat jelenti, illetve elhangzik benne a "fulladás" szó is. A vizsgálatok mára teljes mértékben kizárták az idegenkezűséget, a hivatalos álláspont szerint Perry halálát fulladás okozta, de az eset így is egyre rejtélyesebb.

Gyógyszereket találtak a lakásban

A tragikus ügyben fordulatnak számíthat, hogy bár kábítószert nem, vényköteles gyógyszereket találtak Perry lakcímén, a hatóságok pedig nagyon titkolóznak, mintha valamit nem akarnának a nyilvánosság elé tárni

A hivatal nyilvántartásában az olvasható:

„A helyi orvos-szakértői hivatalnak további vizsgálati lépéseket kell tennie, mielőtt következtetésre jutna”.

A hivatal továbbá azt is lejegyezte, hogy a halottkém vasárnap délután frissítette a jelentést Perry ügyében; a halál okának pedig azt tüntette fel, hogy: elhalasztva.

Ez természetesen újabb találgatásokhoz vezethet.

Régóta foglalkoztatta a halál gondolata

Perry néhány hónapja egy könyvfesztiválon elmondta, hogyan szeretné, hogy halála után emlékezzenek rá.

Aki élte az életet, jól szeretett, jól élt, és segített az embereken. Hogy összefutni velem jó dolog volt, és nem valami rossz

– fogalmazott a furcsa felvetésre hozzátéve, hogy hiába büszke a Jóbarátok örökségére, nem ez az első dolog, amire vágyna, hogy az embereknek eszébe jusson róla.

A Jóbarátokról, szerelmeiről és a Rettenet című önéletrajzi könyvéről szóló őszinte beszélgetés során Perry olyan történeteket mesélt, amelyek megnevettették a közönséget, de nem zárkózott el attól sem, hogy megvallja a drogokkal kapcsolatos megrázó élményeit – írta a hirado.hu

Emberi dolog, hogy mindig jobban akarjuk érezni magunkat. Minden függő és alkoholista ezt akarja. De ez a vágy sokakat megöl

– mutatott rá, hangsúlyozva, hogy memoárjának megírása segített neki a gyógyulásban, mert az írás enyhítette a szorongását és depresszióját.

Annyiszor menekültem meg a haláltól, hogy kell, hogy legyen valami oka

– mondta akkor. 

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás