„Ássák el magukat élve” – élő adásban akadt ki Győzike – Videó!





A showman keményen nekiment az őt kritizálóknak.



Megosztás
Szerző: N.T.
Létrehozva: 2023.10.17.
Gáspár Győző kiakadás videó fogyás

Miután Gáspár Győző a nyilvánosság előtt éli az élete nagy részét, így szinte az egész ország tisztában van azzal, hogy rengeteget fogyott az elmúlt években, egészen pontosan 62 kilótól sikerült megszabadulnia.

Gáspár Győző
Győzike nem fogta vissza magát Fotó:  TV2

Győzike azonban még ezzel az eredménnyel sem elégedett, ugyanis még legalább 5 kilót szeretne leadni, ugyanakkor megdöbbenti, hogy az eddigi kemény munkájának a gyümölcsét sokan nem ismerik el, és rengeteg támadást kap a közösségi oldalain.

A kétgyermekes édesapa a Mokka stúdiójába való érkezés előtt is kapott egy olyan kritikát, miszerint könnyű dolga volt, mivel leszedték a húsát.

Annyira szellemi fogyatékosak az emberek – és elnézést kérek mindenkitől, akit így kora reggel megsértek

– fakadt ki Győző, ugyanis kifejtette, hogy először le kellett fogynia, hogy aztán az orvos meg tudja szépen formázni a hasát és a mellét. A celeb szerint elmebeteg emberek kommentelnek a közösségi oldalaira is, ezért nekik sem felejtett el üzenni.

Ezeknek azt kívánom így kora reggel, hogy csináljanak magukkal otthon valamit, vagy ássák el magukat élve

– mondta a showman.

Gáspár Győző arról is mesélt a műsorban, hogy lelkileg belebetegedett abba, hogy nemrég egy Ferencváros-mérkőzésen a vendégek szurkolói szidták őt és családját, különösen az viselte meg, hogy feleségére és lányaira használtak obszcén kifejezéseket a drukkerek.

 





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás