„Végre felcsillant a remény” – Talán búcsút inthet fájdalmainak Molnár György Elefánt





Az Omega legendás zenésze orvostól orvosig járt, hogy a műtétet elkerülve megoldást találjon kiújult gerincsérvére. Most végre felcsillant a remény, hogy búcsút inthet óriási fájdalmának.



Megosztás
Szerző: Mona
Létrehozva: 2023.09.28.
Molnár György Elefánt gerincfájdalom gerincsérv remény

Néhány héttel ezelőtt, három év után újult ki Molnár György Elefánt gerincsérve, fájdalmai miatt szinte már lábra sem bírt állni. Bízva gyógyulásában rengeteg orvosnál fordult meg, azonban eddig sehol nem talált olyan gyógymódot, aminek köszönhetően állapota valamelyest javulna. Egészen idáig…

„Több orvost is felkerestem, sajnos egyelőre semmi változás nem történt.”

Három évvel ezelőtt egyszer már rendbe raktak, most oda fordultam ismét segítségért, remélve, hogy végre megszűnik az irdatlan, mindennapos fájdalmam.

„Ez egy sportrehabilitációval foglalkozó intézet, teljesen más szemszögből állnak a betegséghez, mint ahol eddig jártam gyógytornászoknál. Gyakran jobban fájt a gerincem egy-egy alkalom után, mint előtte” – kezdte lapunk érdeklődésére. „Ennek a gyógyítási technikának az a lényege, hogy a műtéti helyeket masszírozzák. A gerincen van egy hártyaréteg, a műtéteken általában ezt megsértik, legtöbbször összenő, de nem a megfelelő módon. Hetente járok hozzájuk, közben naponta kétszer tornászok, és most végre felcsillant a remény. Úgy tűnik, megtalálták az utat ahhoz a ponthoz, amit ha masszíroznak, a gerincemre hat ki” – mondta reménykedve.

Molnár György
Rengeteget szenvedett egészsége miatt az utóbbi időben Fotó: Dallos István

Egyre nehezebben tűri a fájdalmat

A zenész bízik abban, hogy műtét nélkül is megoldódik a problémája.

Ez az opció is felmerült, de nem szeretnék újra kés alá feküdni.

„Ebben a minap egy eset is megerősített. Nemrég egy orvosnál jártam, minden vizsgálathoz viszek magammal egy kis horgászszéket, egyrészt mert az ilyen helyeken mindig sokan vannak, másrészt olyan kényelmetlen székek vannak, hogy akinek nem volt baja a gerincével, az ottani ücsörgéstől biztosan lesz. Egy hölgy állt mellettem, nagyon toporgott, óriási fájdalmai voltak. Átadtam neki a hordozható székemet, felváltva üldögéltünk rajta, majd szóba elegyedtünk. Elárulta, hogy őt éppen most operálták meg, de semmit sem segített neki a műtét, nem szűntek meg a problémái. Én ugyanarra a doktorra vártam, ezért amint a hölgy bement a rendelőbe, összehajtottam az ülőkémet és kisántikáltam az autómhoz” – mesélte történetét a Metropolnak, majd hozzátette, bár egyre nehezebben tűri a fájdalmat, attól tartva, hogy gyógyszerfüggővé válik, elutasítja a gyógyszeres kezelést.

Húsz métert tud csak gyalogolni

Az Omega legendás tagjának egyik nagy szerencséje, hogy vezetni tud, mert most különösen létfontosságú számára az autója.

„Ennek is meg van a hátránya, mert minden alkalommal előre kell terveznem. Nem állhatok meg messze a kocsimmal, mert nem tudok gyalogolni. Húsz méter megtételére vagyok csak képes” – árulta el a zenész. 





 





Ezeket olvastad már?
Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

Instagram kontra valóság: Salma Hayek fotósorozatán szakadunk

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

„20 éves, párductestű fruska!” – az 50 éves Ullmann Mónika falatnyi bikiniben villantotta meg tökéletes testét

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

Marics Peti és Binhky reagált a megcsalási botrányra

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

„Ha komolyan gondolta, ez tragédia” – Csonka András szemtanúja volt a Szabadság hídon történt öngyilkossági kísérletnek

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás