Szétszedik a kommentelők Szandi lányát: "a szüleid meg csak küldik és küldik a pénzt"





Nem mindenki nézi jó szemmel, hogy Szandi lánya szórakozni is jár a munka mellett. Blanka maga válaszolt a rosszindulatú hozzászólásokra.



Megosztás
Szerző: P. E.
Létrehozva: 2023.09.02.
Bogdán Blanka Szandi munka

Szandi lánya, Bogdán Blanka már két éve él a tengerentúlon, ám ez egy-két embernek láthatóan nem tetszik. A fiatal lány bébiszitternek ment ki egy San Fransisco-i családhoz. A fiatal lánynak szemmel láthatóan nagyon megtetszett a tengerentúlon az élet, a munkája mellett barátokra is lelt, és a saját fizetéséből egyedül képes eltartania magát. Nem csoda, hogy meghosszabbította a kint tartózkodását, ugyanis eredetileg idén jött volna haza, de időközben meggondolta magát...

Fotó: Markovics Gábor

Bár Szandinak rettenetesen hiányzik a lánya, nagyon büszke rá, hogy így megállja a helyét. Ám nem mindenki gondolkodik így. Van olyan kommentelő, aki beszólt Blankának, amiért a pihenéséről, a szórakozásáról is posztol képeket.

"Szemmel láthatóan keményen melózol!! A szülők meg csak küldik és küldik a pénzt..." - írta a rosszindulatú hozzászóló.

De Blankát sem kell félteni, csattanós választ adott a fanyalgónak.

Basszus, lebuktam... Tudom, tudom, vissza kell vennem, kész szégyen, hogy merem magam jól érezni a szabadidőmben, a saját magam által megkeresett pénzből

 – fogalmazott a bébiszitterként dolgozó lány, aki korábban azt is elárulta, mennyi pénzt keres Kaliforniában.

Korábban Blanka elárulta, hogy kinn egy bébiszitter 195 dollárt (kb. 69 ezer forintot) keres hetente. Ő még így is szerencsésnek érzi magát, mert nem kell heti 45 órát dolgoznia ezért a pénzért és a hétvégéi is szabadok - írta a Bors.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás