Zokogva borult ki Opitz Barbi: „mindent el fogok mondani!"





Egyre aggasztóbb Opitz Barbi posztjainak hangvétele, nagyon úgy látszik, hogy nincs rendben a magánélete.



Megosztás
Szerző: Metropol
Létrehozva: 2023.09.03.
Módosítva: 2023.09.03.
kiborulás Opitz Barbara zokogás rendőrségi ügy

Minden jel arra utal, hogy valami nagyon nincs rendben Opitz Barbi életében. Az énekesnő vasárnap hajnalban egy ijesztő videót tett közzé a közösségi oldalán zokogva, panaszkodva, de pár perc múlva törölte a felvételt.

opitz barbi
Opitz Barbi életében egyre rosszabbul alakulnak a dolgok. (Fotó: Nagy Zoltán)

Tavaly december óta egyre rosszabb lelkiállapotban van Opitz Barbara. A hírek szerint a szüleivel nagyon megromlott a viszonya, az ismerősei szerint pedig a párjával sem idilli a kapcsolata. A magánéleti drámák decemberben kezdődtek azzal, hogy az énekesnő szülei bejelentették a rendőrségen, hogy eltűnt a lányuk… Barbit az egész ország kereste, végül az egyenruhások kerítették elő. A nyomozásról szóló hírek szerint barátja, Albert bezárta Barbit, hogy ne mehessen el tőle, vagyis fogságban tartotta, de ezt később tagadta a fiatal pár, így nem is lett rendőrségi ügy a dologból. Akkor Barbi mindenhol azt nyilatkozta, hogy most már minden rendben lesz körülötte, de sajnos nem lett igaza. Barbi apja tavasszal olyan TikTok-videókat tett közzé, melyekben azt mondja, hogy inkább megöli Albertet, minthogy a fiú a lánya közelében lehessen. A botrányok sorát aztán Barbi édesanyjának kiborulása koronázta meg, aki augusztus végén egy konyhakéssel a táskájában ment a gyermeke albérletéhez, ahol bár a fegyvert nem használta, de puszta kézzel nekiment Albertnek, akit összevissza karmolt. Ebből rendőrségi ügy lett, az édesanya ellen zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet elkövetésének gyanúja miatt indítottak eljárást.

Az egyre gyűrűző családi dráma közben nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy Barbi és Albert az elmúlt bő kilenc hónapban körülbelül négyszer szakított egymással. Opitz Barbi a legutolsó, pénteki szakítása után újra egy drámai videóval jelentkezettírja a Bors. Vasárnap hajnali fél kettő körül posztolt egy videót, amiben zokogva ezt mondja: 

Sziasztok, mindent el fogok mondani, hogy miken megyek keresztül, hogy miért nem tudok mostanában a zenével foglalkozni…

 A videó itt megszakadt, majd az énekesnő törölte is a felvételt a közösségi oldaláról.

 





 





Ezeket olvastad már?
Elképesztő szögből látható Stana Alexandra dekoltázsa

Elképesztő szögből látható Stana Alexandra dekoltázsa

„Ennél hülyébb kérdést ritkán olvasni” – Tóth Gabi elképesztő kommentcunamit kapott

„Ennél hülyébb kérdést ritkán olvasni” – Tóth Gabi elképesztő kommentcunamit kapott

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Házasság első látásra: Andris elvesztette a fejét!

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Danny Blue életében először a tettek mezejére lépett

Top hírek





Ezek is érdekelhetik



Hírlevél-feliratkozás