Hivatalos: kihallgatta a rendőrség Opitz Barbi édesanyját





Durva dolgok történtek a fiatal énekesnő VII. kerületi otthonában vasárnap este.



Megosztás
Szerző: PT
Létrehozva: 2023.08.31.
Módosítva: 2023.08.31.
botrány opitz barbi rendőrség

Ahogy arról lapunk is beszámolt: vasárnap este rendőrök vonultak ki Opitz Barbi lakásába, ugyanis a fiatal híresség feljelentést tett édesanyja miatt. Barbi azt állítja, hogy az anyukája minden előzmény nélkül rátámadt a barátjára, aki csúnyán megsérült. A Blikknek elküldött fotók alapján, Albert kezét és arcát is véresre karmolta a nő, aki a fiatalok beszámolója szerint az eset után gyorsan távozott a helyszínről.

Fotó: DFP

A Borsnak egy szemtanú újabb részleteket árult el:

– Egy csinos, vérmes barna nőt láttunk, a szövegkörnyezetből arra következtettünk, hogy a lány édesanyja az. Nem lehetett pontosan érteni a szavakat, de olyan indulat volt a hangjukban, hogy beleborzongtunk. 

Az ajtóban kezdték a vitát, aztán a nő berontott a lakásba is. Hallatszott, ahogy dulakodni kezdtek, csörömpölt minden, attól féltünk, hogy itt vér fog folyni... Aztán a nőt valahogy kilökdöste Barbi a lakásból az udvarra, ahol tovább ordítoztak, és ekkor ijedtem meg a legjobban, mert – bár nem vagyok benne biztos –, de szerintem egy kést láttam az anyukánál.

„Nem használta, csak a kezében volt egy pár pillanatig. Aztán elrohant. A rendőrök csak azután érkeztek meg, amikor már nem volt ott” – árulta el a lapnak egy szemtanú.

Később Barbi párja, Albert elárulta az egyik napilapnak, hogy valóban az énekesnő anyukája volt az, aki berontott az ingatlanba.

Megtörtént a gyanúsítotti kihallgatás

A Bors csütörtök délelőtt megkereste a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóosztályát, hogy megtudjuk, történt-e valamilyen fejlemény az ügyben. Íme a hivatalos közlemény:

Tájékoztatjuk, hogy az Ön által említett esettel összefüggésben a BRFK VII. kerületi Rendőrkapitányság büntetőeljárást folytat, amelyben egy középkorú nőt zaklatás és súlyos testi sértés bűntett kísérlet megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki gyanúsítottként

– áll a rendőrség válaszában.





 





Top hírek







Hírlevél-feliratkozás